Προς το περιεχόμενο

Υπάρχει ''ενδεδειγμένο'' μπάσο για ατμοσφαιρικό ροκ??

Niv Mizzet

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τα 4 πρώτα (Camel, Mirage, Snow Goose & Moonmadness) είναι νομίζω πέρα απο κάθε κριτική και προσωπικά δεν τα βαρέθηκα ποτέ -το αντίθετο! Η αλήθεια είναι πως τα καπνά τους μαγαρίστηκαν στο πέρασμα του χρόνου, άλλοτε περισσότερο κι άλλοτε λιγότερο, φαίνεται όμως πως τους είχε μείνει κάποιο απόθεμα απο vintage καπνά, γιατί τα άλμπουμ Rajaz & Harbour of Tears στέκουν κοντά -ή και δίπλα- στα θρυλικά πρώτα τους. Οι Camel ποτέ δεν ξεφτιλίστηκαν και δεν ξεπουλήθηκαν, ο δε Andy Latimer είναι ένας κολοσσός της κιθάρας. Αλλά θα μου πείς ο μακαρίτης  :( Peter Bardens ή ο Andy Ward δεν ήταν; Η συναυλία τους που είδα πριν λίγα χρόνια ήταν καταπληκτική και απλά επιβεβαιώνει πως κάποιοι καλλιτέχνες είναι ταγμένοι, αληθινοί και άμεσοι, ανεξαρτήτως γούστων και ματαιοδοξιών.

Συμφωνώ μαζί σου Ηλία  και είχα κατά νου, όχι τόσο το harbour of tears(ψευτοκέλτικο) όσο το rajar  και ίσως  ήταν άδικα τα λόγια που είπα (ο συνειρμός με τα καπνά τα φίλτρα και τους καπνέμπορους) , για μουσικούς εξαίρετους ,ανθρώπους ατόφιους , παντα lo-fi, (από τους λίγους  που δεν έχω απομυθοποιήσει ακόμα) ,αλλά  στη μετά Ferguson εποχή  η αισθητική του Richard Sinclair, που  πραγματικά επηρέασε δραματικά  την μπάντα (καθόλου τυχαίος δεν ήταν) ,δεν  είναι του γούστου  μου.  8) Όσο για την μετά Βardens εποχή, ουδέν σχόλιο...

Ούτε τους caravan  γουστάρω ;D

rust never sleeps

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 43
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

• Guru

Συμφωνώ μαζί σου Ηλία  και είχα κατά νου, όχι τόσο το harbour of tears(ψευτοκέλτικο) όσο το rajar  και ίσως  ήταν άδικα τα λόγια που είπα (ο συνειρμός με τα καπνά τα φίλτρα και τους καπνέμπορους) , για μουσικούς εξαίρετους ,ανθρώπους ατόφιους , παντα lo-fi, (από τους λίγους  που δεν έχω απομυθοποιήσει ακόμα) ,αλλά  στη μετά Ferguson εποχή  η αισθητική του Richard Sinclair, που  πραγματικά επηρέασε δραματικά  την μπάντα (καθόλου τυχαίος δεν ήταν) ,δεν  είναι του γούστου  μου.  8) Όσο για την μετά Βardens εποχή, ουδέν σχόλιο...

Ούτε τους caravan  γουστάρω ;D

;) Thank you my friend. Συμφωνούμε. Άλλωστε, είναι δύσκολο -αν όχι αδύνατο- για 2 ανθρώπους που πραγματικά γουστάρουν Camel να διαφωνήσουν επι της ουσίας  ;D!

The music you listen to, becomes the soundtrack of your life

Out of topic συνέχεια.

Η μετα-Bardens εποχή οδήγησε τους Camel σε μια αλλαγή πλεύσης, αλλά όλα τα άλμπουμ τους είναι ενδιαφέροντα και πρέπει να υπάρχουν σε μια ροκ δισκοθήκη. Προσωπικά βρίσκω αδύναμα τα Single factor & Stationary traveller, αλλά δεν έχω κρατήσει το πρώτο απ' τα 2. Σ' αυτό όμως βρίσκεται ένα εξαιρετικό instrumental που ευτυχώς όμως εμπεριέχεται στο live άλμπουμ που έκαναν εκείνη την εποχή.

Camel -'Sasquatch' -Live at Hammersmith Odeon 1984

InfluenSir!

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου