trolley Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2010 Έτσι από περιέργεια... τα άλλα δύο cd ποια είναι; Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2010 Παιδια... ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΑΠ ΤΗ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ.. Δεν ανεβαζω αυτα τα κομματια για να πουλησω συνθετικη και παικτικη μουρη. Θελω απλα να μοιραστω την ΕΝΕΡΓΕΙΑ των τραγουδιων μου μαζι σας. Να σας κουνησω και να χτυπησετε το ποδι στο πατωμα...οπως εγω που 35 χρονων κωλογερος χτυπιεμαι οταν τ ακουω σαν 16αρης...(Ναι τα δικα μου,η ψωναρα..) Καποιοι γραψατε λογια που ειναι μεγαλη τιμη για μενα που οπως και τοσοι αλλοι βιωσαμε την ΠΙΚΡΑ της επαρχιας ως ροκαδες χωρις χωρους για να εκφρασουμε τη μετριοτητα μας ως πιτσιρικαδες και την ανωριμοτητα μας ως ενηλικες.. Αν πω κι αλλα θα γινω γραφικος... Καποιοι καταλαβατε. Ο λογος που ροκαρουμε ειναι το να λυτρωθουμε απ οτι μας πληγωνει. Ακομα κι απ αυτα που μας πληγωνουν χωρις να το καταλαβαινουμε. Και παλι σας ευχαριστω... Σε λιγο καιρο θα βγει το CD μ αυτα τα κομματια για καθε ενδιαφερομενο. GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση