marathon Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν κάνεις εδώ, ένα τηλέφωνο? http://www.d-konstantellos.tk/ Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2010 Ρε συ.... Τον είχα ξεχάσει πολύ καιρό τώρα..... Θα πάω να δω αν έχει και τίποτα άλλα καλούδια. Κοντοχωριανός είναι μπορεί και να μην πάρω τηλέφωνο. Thanks Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mariopol Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2010 Eρωτηση.... Εστω σε κιθαρα με 2 μαγνητες, βαζουμε blend. (Σε μορφη ποτενσιομετρου αν καταλαβα καλα) Οταν επιλεγουμε τον ενα απο τους δυο (και δεν εχουμε τριθεσιο επιλογεα) παιρνουμε καθαρο τον μαγνητη που επιλεγουμε ή θα ηταν καλυτερα ο καθε μαγνητης να περναει απο ον/οφφ και μετα στο blend? Δεν το εχω πολυ με τα καλωδια,ελπιζω να μην τα μπερδεψα :) www.mario-art2.blogspot.com www.mario-art.blogspot.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2010 Eρωτηση.... Εστω σε κιθαρα με 2 μαγνητες, βαζουμε blend. (Σε μορφη ποτενσιομετρου αν καταλαβα καλα) Οταν επιλεγουμε τον ενα απο τους δυο (και δεν εχουμε τριθεσιο επιλογεα) παιρνουμε καθαρο τον μαγνητη που επιλεγουμε ή θα ηταν καλυτερα ο καθε μαγνητης να περναει απο ον/οφφ και μετα στο blend? Δεν το εχω πολυ με τα καλωδια,ελπιζω να μην τα μπερδεψα :) Κοίτα το bold. Τελείως δεξιά = neck Τελείως αριστερά = Bridge Στη μέση = Και οι δύο Το ενδιαφέρον όμως είναι οι ενδιάμεσες θέσεις που παντρεύονται κατά το δοκούν και στο ποσοστό που θέλουμε οι δύο μαγνήτες. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mariopol Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2010 Κοίτα το bold. Τελείως δεξιά = neck Τελείως αριστερά = Bridge Στη μέση = Και οι δύο Το ενδιαφέρον όμως είναι οι ενδιάμεσες θέσεις που παντρεύονται κατά το δοκούν και στο ποσοστό που θέλουμε οι δύο μαγνήτες. το καταλαβα αυτο. Εννοω αν εχει απωλειες και βολευει το ον/οφφ? www.mario-art2.blogspot.com www.mario-art.blogspot.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2010 το καταλαβα αυτο. Εννοω αν εχει απωλειες και βολευει το ον/οφφ? Απώλειες ..... http://guitarnuts2.proboards.com/index.cgi?board=reference&action=print&thread=3195 Τώρα τι βολεύει τον καθένα είναι θεωρία κολοκυθόπιτας. Μην ξεχνάς ότι εγώ ξεκίνησα το άρθρο για μπάσο που αντικαθιστώ το Vol-Vol με MastVol-Blend (no 3way switch) και μου το πήγατε πάλι στις κιθάρες Αλλά και αυτό είναι θέμα γούστου. ;) ;D Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mariopol Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2010 και μου το πήγατε πάλι στις κιθάρες Αλλά και αυτό είναι θέμα γούστου. ;) ;D ok-thanx-sorry ;D www.mario-art2.blogspot.com www.mario-art.blogspot.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2010 Μην ξεχνάς ότι εγώ ξεκίνησα το άρθρο για μπάσο... Στο τέλος θα βάλεις και ένα active και θα το κάνεις σαν το Carvin μου που το κορόϊδευες... ;) :D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2010 Στο τέλος θα βάλεις και ένα active και θα το κάνεις σαν το Carvin μου που το κορόϊδευες... ;) :D Έχω active. ;) Δεν κοροιδεψα ποτέ το Carvin σου Τον ιδιοκτήτη του κορόιδεψα. :-* ok-thanx-sorry ;D No problem και χαρά μας .... ;D Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru ez Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2010 Guru Share Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2010 και μου το πήγατε πάλι στις κιθάρες Αλλά και αυτό είναι θέμα γούστου. ;) ;D Έλα μωρέ, 2 χορδές πάνω-κάτω, μη μασάς ::)... The music you listen to, becomes the soundtrack of your life Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση