zappa Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2006 Share Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2006 Δεν μου κανει μου θυμιζει πολυ Stevie Ray www.facebook.com/pulsedot Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fenderiarhs Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2006 Share Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2006 τωρα που το ειδα και εγω το εν λογω live .....ψηφιζω αβλεπι Robert Cray......νομιζω ηταν το καλυτερο performance ολων........αααααα και κατι αλλο.....(ξυλοοοοοοοοοοο) ο ηχος του Clapton για ακομα μια φορα ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΣΙΟΣ......ρε παππου ασε τη στρατ αφου δε σου παει και πιασε καμμια les paul μπας και ακουσουμε τιποτα της προκοπης..... 2 things are infinite:the universe&human stupidity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2006 αααααα και κατι αλλο.....(ξυλοοοοοοοοοοο) ο ηχος του Clapton για ακομα μια φορα ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΣΙΟΣ......ρε παππου ασε τη στρατ αφου δε σου παει και πιασε καμμια les paul μπας και ακουσουμε τιποτα της προκοπης..... Mε ΔΙΑΦΟΡΑ ο χειρότερος ήχος!!!! Ειδικά όταν παίζει με τον Santana, ακούγεται λες και κάποιος σύνδεσε χύμα την κιθάρα σπίτι του και jam-άρει (ανεπιστυχώς) με κάποιο backing track του Carlos :lol::lol: www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-les_paul Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2006 Share Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2006 Eιδα προσφατα το live του ''Any given Thursday''. Καταπληκτικος κιθαριστας το παλικαρι. Καποια στιγμη βεβαια εκανε μια φιλοτιμη προσπαθεια να παιξει το Lenny(αν θυμαμαι καλα αυτο πρεπει να ηταν) του ΘΕΟΥ αλλα δεν...... Φιλε zappa πολλοι προσπαθουν να αντιγραψουν τον ΘΕΟ. Κανεις ομως δεν ειναι ικανος να μου τον θυμισει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2006 Δείτε αυτό το ωραίο video-διαφήμηση όπου πρωταγωνιστεί o John Mayer: http://www.youtube.com/watch?v=8zmN42dEgzQ :lol: www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkou Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2012 Άκουγα αυτό τώρα (πολυαγαπημένο μου κομμάτι) και τον θυμήθηκα πάλι: για μένα είναι το καλύτερο κομμάτι του... https://myspace.com/gkou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2012 1. Παιχταράς 2. Φωνή 3. Δεν ξέρω πόσο αυθεντικός είναι..όσο κι αν προσπαθεί να το δείχνει (εμένα δεν με πείθει but who cares) 4. Γουσταρω με 1000 τον Πίνο Παλαντίνο ο οποίος χωρίς πολλά πολλά του δίνει ένα μεστό ήχο και αρμονία από τα μεσαία στα χαμηλά. 5. Έχει πολλά χιλιόμετρα δόξας να διασχίσει. Έχει άστρο! Έχει το πακέτο ! 6. Παιχταράς. ( με τελεία τώρα). www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dnightshade Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2012 για το οποίο κάνουν ΚΡΑ(!), Kemper Profiling Amplifier? ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση