Celf Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2010 Καλησπερα, σε λιγες μερες θα κανω μια παραγγελια απ' το Thomann, συγκεκριμενα μια κιθαρα και κατι αξεσουαρ, και θα ηθελα να διαβασω εμπειριες απο προηγουμενες αγορες των μελων του forum μιας και ακουσα απο συγκεκριμενους πως ειχαν προβληματα με ασεταριστες κιθαρες ή ακομη ενισχυτες με χαλασμενα ηχεια και εχω προβληματιστει. Ευχαριστω Everybody gets the blues sometime Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gdevelek Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2010 στο κάτω μέρος της σελίδας που διαβάζεις θα βρεις ένα μικρό κλάσμα των σχετικών με το ερώτημά σου συζητήσεων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mustafank Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2010 http://www.noiz.gr/index.php?action=search2 search,search,search my dear.. https://morphinesocialclub.bandcamp.com/releases https://www.facebook.com/churchofmangr/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Celf Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2010 ::) Μαλλον απογοητευτηκα απο τα πολλα αποτελεσματα :P δεν θα ξαναγινει :P Everybody gets the blues sometime Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2010 Ειναι ενα τεραστιο και παρα πολυ αξιοπιστο "μαγαζι" ;D Αν εχει προβλημα κατι, το στελνεις πισω και σου στελνουν αλλο. Εγω δεν ειχα ποτε κανενα προβλημα τα τελευταια χρονια που τον εμπιστευομαι ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Celf Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2010 Ναι τωρα που εκανα μια αναζητηση το αντιληφθηκα και γω...ευχαριστω παντως! ;D Everybody gets the blues sometime Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
yannis37 Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2010 ουτε thomman ουτε musicstore προβλημα.....πολλές αγορες κάνει.....καλόπαιχτη HOME www.noiz.gr/index.php?action=media;sa=album;in=103 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gpiad Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2010 Καλησπερα, σε λιγες μερες θα κανω μια παραγγελια απ' το Thomann, συγκεκριμενα μια κιθαρα και κατι αξεσουαρ, και θα ηθελα να διαβασω εμπειριες απο προηγουμενες αγορες των μελων του forum μιας και ακουσα απο συγκεκριμενους πως ειχαν προβληματα με ασεταριστες κιθαρες ή ακομη ενισχυτες με χαλασμενα ηχεια και εχω προβληματιστει. Ευχαριστω εχω ψωνισει πολλες φορες (thoman),και κιθαρες οπως και μια gibson sg ri61 ειχα μονο 2 προβληματα το ενα σε ενα πεταλι, που μου εστειλαν λαθος προιον και σε μια βαση που ειχε στραβωμενο μεντεσε στο πρωτο ανταποκριθηκαν αμεσως και εγινε η αλλαγη με αναλυτικες οδηγιες στο δευτερο δεν ασχοληθηκα εγω ηταν ελαχιστο το προβλημα το λυσα μονος μου γενικα εγγυηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Celf Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2010 Ευχαριστω πολυ για την απαντηση...μαλλον εξαφανιστηκαν οι αμφιβολιες μου και απ' οτι καταλαβαινω αν υπαρχει προβλημα η εξυπηρετηση θα ειναι ικανοποιητικη, πολυ ωραια! Everybody gets the blues sometime Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση