om Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2010 Σου λέω ότι πριν μια έβδομαδα το πήρα απο thomann (που έχει και καλύτερη τιμή) και ήταν έτσι, δε το τρύπησα εγω. Αν τελικά θέλεις Pbass είναι εντελώς άλλο πράγμα, σίγουρα όμως μια καλή αγορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Niv Mizzet Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2010 +100. Δοκιμασε Fender (αυτοι οι TV φαινονται super), Eden, Gallien (οχι τους Backline) και αλλους πολλους. Γενικα βγες και δοκιμασε, οτι και να σου λεμε... θελω να παρω τον πρωτο μου ενισχυτη μπασου...καθαρα για practice στο σπιτι αντε και για jam-arisma με 2 φιλαρακια...γενικα αφου ειναι για τετοια φαση δεν θελω να δωσω πολλα λεφτα προς το παρον..και βρηκα τους backline στο thomann..που μου φανηκαν καλη περιπτωση 100watt-175 euros, η 70watt-145 euros...φανταστηκα βεβαια οτι θα ειναι χαμηλης ποιοτητας αλλα επειδη δεν εχω κ μεγαλες προσδοκιες/απαιτησεις σκεφτηκα οτι θα ηταν καλη αγορα...εσυ λες μακρια απο αυτους??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
om Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2010 θελω να παρω τον πρωτο μου ενισχυτη μπασου...καθαρα για practice στο σπιτι αντε και για jam-arisma με 2 φιλαρακια...γενικα αφου ειναι για τετοια φαση δεν θελω να δωσω πολλα λεφτα προς το παρον..και βρηκα τους backline στο thomann..που μου φανηκαν καλη περιπτωση 100watt-175 euros, η 70watt-145 euros...φανταστηκα βεβαια οτι θα ειναι χαμηλης ποιοτητας αλλα επειδη δεν εχω κ μεγαλες προσδοκιες/απαιτησεις σκεφτηκα οτι θα ηταν καλη αγορα...εσυ λες μακρια απο αυτους??? 1) Άνοιξε νέο topic για αυτό που ψάχνεις. 2) Αν εννοείς αυτον http://www.thomann.de/gr/gallien_krueger_backline_bl110_basscombo.htm είναι μια χαρά για να παίζεις σπίτι σου, πολύ οικονομικός αλλά με αρκετά καθαρό ήχο! Δε νομίζω να την παλέψει όμως σε τζαμ με τύμπανα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Niv Mizzet Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2010 ναι..αυτον η αυτον για 100 watt...http://www.thomann.de/gr/gallien_krueger_backline_bl112_basscombo.htm thanks... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
petersp Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2010 θελω να παρω τον πρωτο μου ενισχυτη μπασου...καθαρα για practice στο σπιτι αντε και για jam-arisma με 2 φιλαρακια...γενικα αφου ειναι για τετοια φαση δεν θελω να δωσω πολλα λεφτα προς το παρον..και βρηκα τους backline στο thomann..που μου φανηκαν καλη περιπτωση 100watt-175 euros, η 70watt-145 euros...φανταστηκα βεβαια οτι θα ειναι χαμηλης ποιοτητας αλλα επειδη δεν εχω κ μεγαλες προσδοκιες/απαιτησεις σκεφτηκα οτι θα ηταν καλη αγορα...εσυ λες μακρια απο αυτους??? Οχι, δεν ειπα τπτ τετοιο, μια χαρα ειναι κι η σειρα backline, αλλα για τα λεφτα της. Αλλα το παληκαρι ηθελε να παρει ακριβουτσικο ενισχυτη απ οσο καταλαβα, γι αυτο και θα μπορουσε να παρει τους ακριβους (και εξαιρετικους) Gallien. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Arkoudelos Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2010 Plaka plaka ehi pexi kaneis me to parakato? Kammia ebiri gnomi? http://www.bcrich.com/bass_paolo_warlock.asp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
iliasbass Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2010 αν εχεις στο μυαλο σου να το πουλησεις , ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΗ ΜΕΤΑΠΩΛΗΣΗ απο την αλλη τοσοι μεταλλαδες υπαρχουν... κεραυνοπουλο εν δραση!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Arkoudelos Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2010 @iliasbass Λες στην υπογραφή σου 'κεραυνόπουλο εν δράση' οπότε να υποθέσω ότι σου ανήκει τουλάχιστον ένα; Αν ναι και λογικά αφού θα το έχεις λίγο καιρό φαντάζομαι, τι γνώμη έχεις για αυτό; Υ.Γ Συγγνώμη για τα greeklish. Άλλαξα το post! ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2010 Αρκουδέλος, μη γράφεις με greeklish :) Υποσημείωση πάντως, ότι και να σου πει κάποιος για ένα μπάσο, αν δεν πας εσύ να δοκιμάσεις 2 3 άποψη δε θα έχεις. Και ακόμα και τότε, παίζοντας θα αλλάζει η άποψή σου όσο μαθαίνεις και πιο πολλά, οπότε μην αγχώνεσαι και τόσο ως προς το τι και πως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Arkoudelos Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2010 @Evilnye 1) Έγραψα το προηγούμενο post χωρίς greeklish! ;D 2) Συμφωνώ απόλυτα. Το έχω δοκιμάσει το pro που θέλω απλά σκέφτομαι πως ίσως με ωφελήσει μια πιο έμπειρη γνώμη ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση