antonio536 Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2010 Καλησπερα σε ολους ηρ8ες ο καιρος να γινω και εγω φοιτητης..... τωρα που 8α εχω πιο πολυ χρονο θα ελεγα να ασχοληθω με την εγραφη κομματιων και θελω να αγορασω ενα ζευγαρι ηχεια...... Δηλαδη μουσικη ταινιες και κι8αρα ...Το ξερω πως ολα αυτα δν γινονται ευκολα αλλα πιο πολυ ενα αξιοπιστο ζευγαρι all around multimedia ψαχνω.... Τα λεφτα που δινω ειναι 100Ε ..... Ευχαριστω και περιμενω τις απαντησεις σας....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stavros_d80 Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2010 Ηχεία από αμάξι σου κάνουν?... μπορεί να τα πάρεις και με την μπαγκαζιέρα δώρο ;D με 100Ε λίγο χλωμό να βρείς κάτι καλό και αξιόπιστο. Γνώμη μου να μαζέψεις γύρω στα 400 να πάρεις κάτι καλό από Thomann σε near-field αυτοενισχυόμενο με σκοπό ένα βασικό home studio και αργότερα να συμπληρώνεις κομάτι-κομάτι το set, παρά να δώσεις 100 για ηχεία. Αν δεν είσαι hi-endας και δεν ανεβάζεις 39,8 πυρετό όταν καταλάβεις ότι έχεις συνδέσει τα καλώδια +/- με λάθος πολικότητα μη τρελένεσαι... καλύτερα πάρε ένα mini-stereo από κατάστημα ηλεκτρικών με tape/aux in και καθάρισες! 33 1/3333cos301/2sqrt564,0909{fx-dty/sqrtz} Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
antonio536 Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2010 Φιλε δν ζητησα να εχω τον υπερτελειο ηχο ενα απλο αξιοπιστο ζευγαρι 8ελω ............αν εχεις καποια προταση πες την το να με δουλειες δν δειχνει ποσο εμπειροσ και τελειοσ εισαι........ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Loki Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2010 Κλασσική και δοκιμασμένη λύση σε αυτό το budget είναι τα M-audio AV40. Cigarettes and Whiskey ... call my shaking hand Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostas-slash Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2010 Τα m-audio που σου πρότεινε ο Loki είναι κλασικό low-budget ηχείο. Ίσως έχει τις καλύτερες επιδώσεις στα λεφτά που ζητάς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kosh Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2010 Αυτά φαίνεται να έχουν καλή τιμή: http://www.thomann.de/gr/samson_media_one_5a.htm Τα έχει δοκιμάσει κανείς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nickdrummer Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2010 εχω μια ηλεκτρονικη drums yamahadtx press 4 special οταν παιζω live ομως παιζω σε μια κονσολα που επανω μπαινουν αρμονιο κιθαρα μπουζουκι κλαρινο και δεν ακουω τι παιζω. τι μου πρωτεινετε να κανω τηα βοηθουσε ενας ενισχυτης η αυτοενισχυομενα ηχεια ?? βασικα δεν ξερω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση