Προς το περιεχόμενο

software για αναγνωση unfinilized dvd απο pc

aris 17561

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλημερα σε ολους...

εχω μια καμερα και τραβαω καποια κλιπακια κατα καιρους... το προβλημα ειναι οτι για να δω ενα κλιπακι πρεπει να εγγρφει ολο το dvd ωστε να κανω μετα το finalize και να παιζει σε dvd players η και στο pc... οποτε ξερετε αν υπαρχει κανενα προγραμμα που να μπορω να βλεπω στο pc τα βιντεο χωρις να εχει γινει finilize το dvd  ? ευχαριστω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οι περισσότερες συσκευές DVD-RW +/- "βλέπουν" τα DVD που δεν είναι finalized. Συνήθως τις βιντεοκάμερες τις συνοδεύει κάποιο λογισμικό για τέτοιες περιπτώσεις. Τι λέει το manual της συσκευής; Είδες σε κανένα σχετικό φόρουμ τι λένε;

Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...

εβαλα το dvd μεσα και δεν μου εδειχνε τιποτα... βεβαια δεν δοκιμασα με power dvd η κατι παρομοιο... το αησα να το δει το προγραμμα των windows κτλ... δεν ειμαι σε καποιο αλλο σχετικο φορουμ... ρωτησα κατευθειαν εδω στο νοιζ... το cd της συσκευης και το manual ουτε ξερω που ειναι καθως την εχω 3-4 χρονια και ολα αυτα ισως εχουν πεταχτει κιολας... θα κανω μια δοκιμη με το power dvd και θα σας πω...

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου