ginargiros Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2010 Το τζακ ήταν μια προσπάθεια μείωσης του κόστους. Πάλι καλά που το άλλαξαν πιο μετά ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2010 Σοβαρά τώρα, κι εγώ όταν πρωτοείδα το jack στο pickguard mου φάνηκε περίεργο. Εγώ ήθελα ΣΤΡΑΤΟΚΑΣΤΕΡ και οι στρατοκάστερ που ήξερα είχαν το γνωστό τζαk - επίσης είχαν και τρέμολο και αυτή - η μελλοντική μου στρατ - ήταν :o hardtail :o ... Βέβαια το '83, ο Ριχάρδος την είχε σε τιμή 11.000 Δρχ. φτηνότερη του Ντορεμί (77.000 Δρχ.) την οποία μείωσε στα 64.000 Δρχ. με το παζάρι. Οπότε δεν υπήρξε καν θέμα συζήτησης. Πάντως η κιθάρα αυτή αποδείχτηκε σκυλί και με ό,τι μαγνήτες και να της έβαλα έβγαζε πάντα καταπληκτικό ήχο... Και πέρασε μοντς και μοντς. Έχει καλά ξύλα φαίνεται... :D :D :D Επίσης το τζακ στο πικγκαρντ αποδείχθηκε εξαιρετικά πρακτικό, για μένα που δεν δίνω και πολλή σημασία στα tone pots αλλά μου αρέσει να παίζω με τους μαγνήτες... When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
petersp Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2010 Φιλος ανταλλαξε μια LP Studio με μια τετοια '83 Fender. Ειναι κιθαρακλα! Πολυ ελαφρια, με απειρο sustain, εχω παθει πλακα. Και ειναι χαλια σεταρισμενη - περιμενω κατι ανταλλακτικα για να του την σεταρω. Αληθεια Paul, το μανικι τι radius ειναι? Μου φανηκε πολυ flat. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2010 12άρι νομίζω... Λες να είναι και παραπάνω; Μπορεί... Edit: Όχι - 12άρι είναι. Αλλά αυτό που είναι περίεργο είναι το contour. Δεν έxει καθόλου "ψωμί" στο πλάι αλλά και V δεν το λες... Στο χέρι μου μου φαίνεται πιο λεπτό από το Wizard της Ibanez. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
petersp Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2010 Κι εγω για 12 με 14 το φανταζομαι. Ειναι κι αυτη hardtail οπως και η δικια σου, με τα παντα original πανω της... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mariopol Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2010 Σοβαρά τώρα, κι εγώ όταν πρωτοείδα το jack στο pickguard mου φάνηκε περίεργο. Εγώ ήθελα ΣΤΡΑΤΟΚΑΣΤΕΡ και οι στρατοκάστερ που ήξερα είχαν το γνωστό τζαk - επίσης είχαν και τρέμολο και αυτή - η μελλοντική μου στρατ - ήταν :o hardtail :o ... Βέβαια το '83, ο Ριχάρδος την είχε σε τιμή 11.000 Δρχ. φτηνότερη του Ντορεμί (77.000 Δρχ.) την οποία μείωσε στα 64.000 Δρχ. με το παζάρι. Οπότε δεν υπήρξε καν θέμα συζήτησης. Eνταξει με επεισες :) I like hardtail strat :) Σου δινω 70.000 δρχ και την παιρνω? ;D ;D www.mario-art2.blogspot.com www.mario-art.blogspot.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2010 Βάλε και τον πληθωρισμό... και ξανακάνε προσφορά When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mariopol Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2010 Βάλε και τον πληθωρισμό... και ξανακάνε προσφορά ;D www.mario-art2.blogspot.com www.mario-art.blogspot.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση