theoctapus Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2013 εισαι ΓΕΝΝΑΙΟΣ... ;D..αν δεν την ηπιες στην Ελλαδα,οποτε ειναι η Ολλανδικη,ειναι οντως καπως καλυτερη,η ΕΛΛΗΝΙΚΗ εξακολουθει να ειναι για ΠΟΛΥ αντρες...(εμενα με στελνει χαλαρα στο νοσοκομειο... ;D) Τηνιακό και ικανή ποσότητα Amstel για να γεμίσει πισίνα ολυμπιακών διαστάσεων. Αα ναι, και ποικιλία με "τυροσαλάτα" ;D. Αρκετά μάτσο; Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Wild_Rose Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2013 Stella Artois. έχει διαφορά! ;) I'd die without music... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2013 εισαι ΓΕΝΝΑΙΟΣ... ;D..αν δεν την ηπιες στην Ελλαδα,οποτε ειναι η Ολλανδικη,ειναι οντως καπως καλυτερη,η ΕΛΛΗΝΙΚΗ εξακολουθει να ειναι για ΠΟΛΥ αντρες...(εμενα με στελνει χαλαρα στο νοσοκομειο... ;D) Στην Ελλάδα την ήπια, αφού πήγα εφορία και ξεμπέρδεψα σε μία ώρα, είπα να βγω να το γιορτάσω. Γαμεί η άμστελ λέμε. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2013 Στην Ελλάδα την ήπια, αφού πήγα εφορία και ξεμπέρδεψα σε μία ώρα, είπα να βγω να το γιορτάσω. στην αρχη τρομαξα γιατι νομισα οτι τρελλαθηκες και γυρισες πισω...μετα ειδα οτι ηρθες μονο για να πας στην εφορια....φανταζομαι σοκ που επαθες με τα αφρικανικα ηθη και εθιμα του Ελλαδισταν υστερα απο τοσο καιρο στον πολιτισμο.....ε? και εγω αν εμπαινα σε ελληνικη εφορια μετα απο χρονια παραμονης σε πολιτισμενη χωρα και ξεμπερδευα "μονο" σε 1 ωρα....θα επινα ακομα και ΡΕΤΣΙΝΑ και θα μου φαινονταν...ΝΕΚΤΑΡ... ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2013 Τα ήθη και τα έθιμα τα έχω συνηθίσει πιά, αυτό που μου έπεσε βαρύ είναι γενικά τα άσχημα νέα που μάθαινα από παντού. Ον τοπικ: Schlenkerla με 87 λεπτά/μπουκάλι. Θάνατος. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση