Mr. Mallady Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2010 Bud,Lapin Kulta,Carling,Guiness,η Newcastle Brown καλή,αλλά με παρεξένεψαν τα συστατικά.Καλές και οι άλλες,σε αυτές όμως δεν λέω όχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru ez Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2010 Guru Share Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2010 Irish Stout beers όπως Murphy's και Guinness. Αρχίζω και αντιλαμβάνομαι κάποια απο κείνα τα ανεξήγητα που με τραβούσαν να γίνω μέλος του ΝΟΙΖ ;D! The music you listen to, becomes the soundtrack of your life Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2010 Βεργινα και Αμστελ εχει συνηθως το περιπτερο, απο τις αλλες δε θυμαμαι και τις γευσεις (αντε να εχω πιει 1 φορα την καθεμια). Οποτε τις βαζω με σειρα... 1. Βεργίνα 2. Αμστελ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rocka cola Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2010 απο lager fix και jever pils και απο ale erdinger και franziskaner(η οπως αλλιως γραφεται) weisse,murphys(βαρελι) stout και chimay blue trappist. btw για τους κατοικους Αθηνας ριξτε εδω μια ματια http://beer-shop.gr/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
full shred Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2010 Σουπερ θεματάκι!!!!! λοιπόν 1η με διαφορά γιατι μεσα στο μυαλο μου ειναι ο τρόπος με τον οποιο έχω συνδεσει πως θα έπρεπε να είναι μιν μπύρα είναι η AMSTEL η οικοδομική μπύρα που πάει στο χωράφι αλλα και σε ηλεκτρολόγο μπογιατζη κλπ κλπ αυτοί ξερουν!!! ;D Μετα μαρέσει πολύ σαν γέυση η CARIB γιατι είναι ελαφρια και θυμίζει καλοκαίρι... τελοσ μαρεσει η McFarland γιατι είναι κόκκινη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pan12 Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2010 1. Βεργίνα η Βεργίνα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ μπύρα... ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2010 Βεργινα και Αμστελ εχει συνηθως το περιπτερο, απο τις αλλες δε θυμαμαι και τις γευσεις (αντε να εχω πιει 1 φορα την καθεμια). Οποτε τις βαζω με σειρα... 1. Βεργίνα 2. Αμστελ Respect! Έλιωσα στα γέλια! Πριν κάποιες βδομάδες ήπια Βεργίνα... μα κάποιος πήγε κ αγόρασε για το σπίτι του Βεργίνα;;; Έλεος ! ;D btw για τους κατοικους Αθηνας ριξτε εδω μια ματια http://beer-shop.gr/ Εντελώς τυχαία πριν μερικές μέρες πέρασα απ έξω από αυτό το μαγαζί και μου τράβηξε την προσοχή. Μα έχει και online μαγαζί; Να ανοίξω θέμα, ομαδική παραγγελία από beer shop? :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2010 Μια είναι η μπύρα: Budejovicky Budvar (η τσέχικη original Budweiser) When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2010 Είναι άξιο απορίας πως τέτοια σοβαρά θέματα είναι στην Παιδική Χαρά... Αγαπημένες μου μπύρες είναι οι άφθονες και οι παγωμένες. Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
S9F Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2010 Η σπιτική... :P "And remember Carol, the last card is the Alien card. We are going to have to build space-based weapons against aliens and all of it is a lie" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση