Superfunk Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2013 Share Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2013 Παντως για ΠΡΩΤΗ φορα στην ιστορια της....ελληνικης μπυρας κυκλοφορει στην αγορα μια ΦΤΗΝΗ και ευκολο να βρεθει ΠΑΝΤΟΥ lager μπυρα... σε ΤΥΦΛΗ γευστικη δοκιμη στη ΓΕΡΜΑΝΙΑ...με Γερμανους...γευσιγνωστες (ok τα ρεμαλια τους κολλητους μου εννοω.. ;D) νικησε ΟΛΑ τα γνωστα γερμανικα ‘‘ζουμια‘‘ (VELTINS,BECKS,WARSTAINER,SCHULTHEISS) και εχασε οταν πια αρχισαμε να τη συγκρινουμε με....τερατα οπως η Augustiner & Staropramen.. Αυτη δε ειναι απο τις καλυτερες μαυρες lager μπυρες που εχω πιει ποτε και ας πινω συνηθως μονο Kostritzer (που ειναι απλα η καλυτερη μαυρη lager μπυρα του κοσμου) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panoslydios Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2013 Share Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2013 Η καλυτερη μπυρα στον κοσμο ειναι η staropramen.Λιγη τη ξερουν οσοι εχουν ζησει σε κεντροευρωπαικα κρατη. Αλλα γενικα μακρια απο μπυρες και μαλακιες μας χαλανε τη χημικη και ενεργειακη ισορροπια. Only those that want to rob you,make mystery of things. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2013 Share Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2013 Η καλυτερη μπυρα στον κοσμο ειναι η staropramen.Λιγη τη ξερουν οσοι εχουν ζησει σε κεντροευρωπαικα κρατη. εχει και εδω και ναι ειναι ΑΠΟ τις καλυτερες Lager μπυρες ,οχι φυσικα η καλυτερη (υπαρχουν κατι microbreweries στη Γερμανια,την Τσεχια και την Ιαπωνια που φτιαχνουν απιστευτες μπυρες) Αλλα γενικα μακρια απο μπυρες και μαλακιες μας χαλανε τη χημικη και ενεργειακη ισορροπια. ουτε μια μπυριτσα δεν μας αφηνεις να πιουμε.....αλλα θα μου πεις...με αυτα που μας λες να τρωμε με ΤΙ να την πιουμε με...αγρια βελανιδια,αγουριδες και αβραστες βρουβες? ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2013 Share Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2013 Ποιος καθορίζει ποια είναι η "καλύτερη" μπύρα (ή γενικά "καλύτερο" οτιδήποτε); (προφανώς ρητορική ερώτηση... :P ) Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theoctapus Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2013 Share Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2013 Ποιος καθορίζει ποια είναι η "καλύτερη" μπύρα (ή γενικά "καλύτερο" οτιδήποτε); [move]ΕΓΩ[/move] ;D Η μαύρη ΦΙΞ είναι όντως εξαιρετική. Και μιάς και μιλάμε για ντόπιες, δοκιμάστε και την Ρεθυμνιακή και την ξανθιά και την μαύρη. Πολύ καλές. Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2013 Share Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2013 H μαυρη FIX με εξεπληξε και εμενα πολυ ευχαριστα οταν την δοκιμασα. Και ειναι και σχετικα φτηνη, thumbs up. Υ.Γ. Η Ρεθυμνου η ξανθια δε μου αρεσε ιδιαιτερα να πω την αληθεια. Τη δοκιμασα μονο μια φορα βεβαια οποτε κρατω μια πισινη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-Ritchie77 Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2013 Share Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2013 Ποιος καθορίζει ποια είναι η "καλύτερη" μπύρα (ή γενικά "καλύτερο" οτιδήποτε); (προφανώς ρητορική ερώτηση... :P ) Τα ιδια κριτηρια που καθοριζουν οτι μια Μερσεντες ειναι καλυτερη απο ενα Γιουγκο, η μια Fender custom απο μια Squier Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-Ritchie77 Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2013 Share Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2013 Παντως για ΠΡΩΤΗ φορα στην ιστορια της....ελληνικης μπυρας κυκλοφορει στην αγορα μια ΦΤΗΝΗ και ευκολο να βρεθει ΠΑΝΤΟΥ lager μπυρα... σε ΤΥΦΛΗ γευστικη δοκιμη στη ΓΕΡΜΑΝΙΑ...με Γερμανους...γευσιγνωστες (ok τα ρεμαλια τους κολλητους μου εννοω.. ;D) νικησε ΟΛΑ τα γνωστα γερμανικα ‘‘ζουμια‘‘ (VELTINS,BECKS,WARSTAINER,SCHULTHEISS) και εχασε οταν πια αρχισαμε να τη συγκρινουμε με....τερατα οπως η Augustiner & Staropramen.. Αυτη δε ειναι απο τις καλυτερες μαυρες lager μπυρες που εχω πιει ποτε και ας πινω συνηθως μονο Kostritzer (που ειναι απλα η καλυτερη μαυρη lager μπυρα του κοσμου) H καλυτερη ελληνικη μπυρα αυτη τη στιγμη στην αγορα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2013 Share Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2013 Κάνω πνευματική προθέρμανση. Θα σας πω σε λίγες μέρες ποια προτιμώ ........ I am goin' home see my babies ;D Χελ γιέα ;D ;D ;D Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2013 Share Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2013 I am goin' home see my babies ;D Χελ γιέα ;D ;D ;D Ωχ ωχ ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση