Superfunk Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2010 sf αν σ αρεσουν οι νιπον δοκιμασε τη KIRIN. ΣΟΥΠΕΡ ;) Kαλη η Kirin αλλα δυστυχως στην Ευρωπη δεν ειναι γιαπωνεζικη (τη φτιαχνουν στην Τσεχια),δυστυχως γιαπωνεζικες μπυρες (φτιαγμενες δηλ.με νερο απο το Sapporo που ειναι και το νο 1. σημαντικο συστατικο θα βρεις μονο στην...Ιαπωνια..) ;) η Yebisu ειναι ομως αυτο που λενε "αλλη κλαση" :) Αλλη μια θεα & αλλη μια (με νερο απο τις Αλπεις) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2010 Moderator Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2010 Καλά.. εσείς μου φαίνεται κάνετε επίδειξη "περίεργων" εμπυριών. :) (Σαν αυτούς που αναφέρουν ως αγαπημένο σόλο κάποιο που δεν το ξέρει ΚΑΝΕΙΣ και δεν το θυμάται ούτε αυτός που το έπαιξε. ;D ) Προσωπικά πίνω τις "οικοδομικές" μπύρες. (Με τζατζίκι κλπ :) ). Παρεπιπτόντως, θεωρώ την ενασχόληση με τη γευσιγνωσία (συνολικά) κάτι ανάλογο με την ακρόαση (και εκτενή σχολιασμό) πυκνωτών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2010 Administrator Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2010 Gorkha beer. Made in Nepal. Με νερό από τα Ιμαλάϊα. ;D Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2010 Moderator Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2010 ... Gorkha beer. Made in Nepal. Με νερό από τα Ιμαλάϊα. ;D Εντάξει, κέρδισες. ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
same Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2010 sternburg για το λαο... 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2010 Και πανω που ημουν ετοιμος να πω πως και δεν εμφανιστηκε ο Sf με την Staropramen ;D ;D Nικο η Yebisu βρισκεται πουθενα ελλαδα? Εχω δοκιμασει Asahi, Saporo, Kirin αλλα αυτη δεν την πηρε το ματι μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
T1 Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2010 νομίζω η καταλληλότερη μπύρα για να πάρεις δυνάμεις πριν από live... http://www.flickr.com/photos/mmahut/4617913991/# Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2010 Και πανω που ημουν ετοιμος να πω πως και δεν εμφανιστηκε ο Sf με την Staropramen ;D ;D Nικο η Yebisu βρισκεται πουθενα ελλαδα? Εχω δοκιμασει Asahi, Saporo, Kirin αλλα αυτη δεν την πηρε το ματι μου. δυστυχως οχι... Καλά.. εσείς μου φαίνεται κάνετε επίδειξη "περίεργων" εμπυριών. Smiley (Σαν αυτούς που αναφέρουν ως αγαπημένο σόλο κάποιο που δεν το ξέρει ΚΑΝΕΙΣ και δεν το θυμάται ούτε αυτός που το έπαιξε. Grin ) Προσωπικά πίνω τις "οικοδομικές" μπύρες. (Με τζατζίκι κλπ Smiley ). ειπαμε ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ μπυρες (αυτες που πινεις εσυ ΔΕΝ ειναι μπυρες ειναι γλυκερινη με σοδα.... ;D) Παντως για καθημερινη μπυρα (και φτηνοτερη απο τις ..σοδες του Χαριλατρου) αυτη εδω δεν παιζεται (ειναι τσεχικη και υπαρχει σε ολα τα ΑΒ Βασιλοπουλος) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2010 Ένα μέρος από τη συλλογή μου. Προφανώς και όλα αυτά τα ποτήρια είχαν γεμίζει 1,2,3 και περισσότερες φορές πριν καταλήξουν στις βιτρίνες μου... Μετά από αυτό, δεν συμμετέχω άλλο σε αυτό το θέμα, δεν ασχολούμαι με ερασιτέχνες ;D ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WrTsXxx Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2010 + 1 σε ό,τι είπε ο Χαρίλαος. Γι αυτό κι εγώ παραθέτω ως αγαπημένη μια μπύρα που δεν έχω δοκιμάσει, αλλά είναι η ΜΟΝΗ που φωτογράφισα ποτε σε ράφι Αλκο σοπ!!! φβ/snoozeloop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση