timos Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2010 καλησπερα σας. εχω μια καρτα ηχου audigy sound blaster 2 και μια Motherboard BLOOD-IRON P45 series. Πως μπορω να ξερω αν ειναι συμβατες οι 2 καρτες? Και αν οχι μηπως υπαρχει καποιος μετατροπεας να βαλω στο βυσμα της καρτας ηχου για να ταιριαξει με την Motherboard? ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gdevelek Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2010 αν η μητρική αυτή έχει slot κατάλληλη για την κάρτα ήχου (και πιθανότατα έχει) δεν θα έχεις πρόβλημα, είναι εξαιρετικά απίθανο, κι αν σου κάτσει δεν λύνεται με κάποιο "μετατροπέα" γι' αυτό υπάρχουν τα standardized slots, για να μην υπάρχουν προβλήματα συμβατότητας πάντως τη φίρμα αυτή της μητρικής δεν την έχω ακούσει ποτέ, καλύτερα να είχες επιλέξει κάτι πιο σίγουρο, από Asus/MSI/Gigabyte... :-\ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2010 Είναι DFI η μητρική, κατάλληλη για ηχογραφήσεις Manowar, κλπ. :) Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gdevelek Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2010 α, ΟΚ, τότε αν δεν είναι συμβατή η κάρτα ήχου την κοπανάς με ένα σφυρί BC Rich και θα στρώσει ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
timos Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2010 ενταξει παιδια τελικα ειχε καταλληλο slot η μητρικη ! εβαλα την καρτα ηχου κανονικα και παιζω με την κιθαρα. αυτο που παρατηρησα ειναι οτι δεν εχω αρκετη ενταση στον ηχο. αν συνδεσω τον ενισχυτη με τον υπολογιστη ( σαν σαπιο ηχειο δηλαδη) και παιζω κιθαρα μεσω υπολογιστη ( εφφε απο την sound blaster ) θα εχω ιδια ποιοτητα ηχου με τον ενιχυτη απευθειας συνδεδεμενο με την κιθαρα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση