Scalloped Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2004 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2004 γω πιστευω οτι το HotRod einai πρωτο για σενα... ομως αν θες μεταλλικο ηχο... καλυτερα πηγαινε στο Βon Studio να τα δοκιμασεις και να αποφασισεις. αν θες παντως τη γνωμη μου Hot Rod... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2004 OP Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2004 γω πιστευω οτι το HotRod einai πρωτο για σενα... ομως αν θες μεταλλικο ηχο... καλυτερα πηγαινε στο Βon Studio να τα δοκιμασεις και να αποφασισεις. αν θες παντως τη γνωμη μου Hot Rod... ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕ ΘΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΟΝ ΟΓΚΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΑΥΤΟ ΔΕ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ.ΘΕΛΩ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΛΕΜΕΝΟ ΗΧΟ. You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Scalloped Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2004 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2004 metal master tote gia ogodi megalo iho... alla prosekse prin to pareis giati mporei na metallepsei ton iho sou parapano apo oti thes... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Stratmeister Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2004 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2004 Βλέπω ότι αυτά τα πετάλια έχουν και DI έξοδο, μπορεί κανείς να τα χρησιμοποιήσει για να πάει κατευθείαν από την κιθάρα στο πετάλι κι από κει σε ηχεία/ακουστικά/μίκτη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Anonymous Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2004 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2004 nainai :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-interpaul Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2004 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2004 ΤΟ RAT ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΟΓΚΩΔΕΣ ΚΑΙ "ΒΑΡΥ" ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΗΟΤ ΡΟΝΤ ΗΤΑΝ ΛΙΓΟ ΞΕΡΟ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Scalloped Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2004 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2004 ΤΟ RAT ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΟΓΚΩΔΕΣ ΚΑΙ "ΒΑΡΥ" ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΗΟΤ ΡΟΝΤ ΗΤΑΝ ΛΙΓΟ ΞΕΡΟ +1 gia ti douleia pou to thes to rat einai kalo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2004 OP Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2004 ΤΟ RAT ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΟΓΚΩΔΕΣ ΚΑΙ "ΒΑΡΥ" ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΗΟΤ ΡΟΝΤ ΗΤΑΝ ΛΙΓΟ ΞΕΡΟ +1 gia ti douleia pou to thes to rat einai kalo ΤΟ ΡΑΤ ΤΟ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΛΛΑ Η ΧΡΟΙΑ ΤΟΥ ΟΧΙ ΟΤΙ ΔΕ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ Ο ΗΧΟΣ ΤΟΥ. You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Scalloped Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2004 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2004 treha kai dokimase ta ola gia na deis ti sou hreiazetai afou mehri stigmis den vgalame akri... :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση