kostas-slash Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2010 Παιδιά. Στο Terra Vibe τσαμπέ ;))). (γιαούρτια, αυγά και σχετικά είναι must για να μπείς) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mick77 Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2010 Επιτελους διακιωθηκα ;D ;D ;D ........ποτε δεν μου αρεσαν μα ποτε λεμε και με κραζανε ολοι τωρα πηρα την εκδικηση μου !!!! Απαραδεκτο. http://www.youtube.com/user/mick77guitarp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
warpie Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2010 ασχετο αλλα πριν 1-2 χρονια ετυχε να ειμαι στην ιδια πτηση μ'αυτους (μαντσεστερ - αθηνα). Πολυ χαζη συμπεριφορα λες και ηταν 15 χρονων. Εκαναν ενα ολοκληρο αεροπλανο να τους βριζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nordic Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2010 45 Ευρώ και 55 λεπτά εμφάνισης σε τετοιες περιόδους??? Η κοροιδία δεν έχει όρια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gdevelek Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2010 χθες τι έγινε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gpiad Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2010 χθες τι έγινε; χτες επαιξαν μιαμιση ωρα, ο καιρος ηταν τελειος οτι επρεπε για να γινει το Live αν και αρκετη πιστεψαμε οτι δεν θα γινει λογω βροχοπτωσης εως αργα και το απογευμα..η πρωτη μπαντα επαιξε μια ωρα (μελη των blackfield ηταν??δεν καταλαβα) ο ηχος των placebo ηταν αρκετα καλος,ειχαν κεφι και το κοινο και οι performers,δυστυχως ειπαν παρα πολλα καινουργια ,λιγα παλια (taste in men,teenage angst,soulmates never die,nacny boy,bitter end,special needs)αν ξεχναω καποιο συμπληρωστε.. O molko αλλαζε σε καθε κοματι κιθαρα αλλα δεν ενοχλησε ως προς τον χρονο μιας και μολις αλλαζε εμπαινε κατ'ευθειαν στο επομενο γενικα ηταν καλη η συναυλια αλλα λιγο μου φανηκε βιαστικη,ηταν κυριοι(ες) και αποχαιρετησαν το κοινο με θεατρικο τροπο,επαιξαν στο μικρο stage του Terravibe,δεν ηταν πηχτρα απο κοσμο εχω να πω οτι για placebo δεν ξανανεβαινω terra vibe για κανενα λογο μιας και ξενερωσα με οτι εκαναν στην θεσσαλονικη, απο αντιδραση και μονο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gpiad Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2010 ασχετο αλλα πριν 1-2 χρονια ετυχε να ειμαι στην ιδια πτηση μ'αυτους (μαντσεστερ - αθηνα). Πολυ χαζη συμπεριφορα λες και ηταν 15 χρονων. Εκαναν ενα ολοκληρο αεροπλανο να τους βριζει. η κοκα κανει κακο στην συμπεριφορα.. ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2010 η κοκα κανει κακο στην συμπεριφορα.. ;D When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chris4puzzle Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2010 Που ειχε αναρτηθει αυτο? :P www.myspace.com/thepuzzle4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2010 Ποιος ξέρει...; Το έβαλα απλώς για το ροκσταριλίκι... When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση