Little Rock n Roller Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2010 γεια σας ηθελα να ρωτησω αν γνωριζει κανεις τι παιζει οταν επιστρεφεις προιοντα για τα οποια εχεις πληρωσει με αντικαταβολη. εκανα μια παραγγελια απο μιουζικστορ και μου εβαλαν ενα πεταλακι παραπανω και θελω να το γυρισω πισω. δεν εχω λαβει ακομα τα πραγματα αλλα τα περιμενω μες στην βδομαδα. ευχαριτω με ups ερχονται tube tube tube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2010 Moderator Share Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2010 γεια σας ηθελα να ρωτησω αν γνωριζει κανεις τι παιζει ... Γιατί δεν ρωτάς στο musicstore? Εμείς καμια πενιά το πολύ πολύ να παίζουμε. Δεν ξέρουμε απο τέτοια (με λεφτά, κάρτες κλπ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2010 Guru Share Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2010 Θα σε καθοδηγήσει το κατάστημα για το τι πρέπει να κάνεις. Ρώτησέ τους και θα σου πούνε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagmer Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2010 ηθελα να ρωτησω αν γνωριζει κανεις τι παιζει οταν επιστρεφεις προιοντα για τα οποια εχεις πληρωσει με αντικαταβολη. εκανα μια παραγγελια απο μιουζικστορ και μου εβαλαν ενα πεταλακι παραπανω και θελω να το γυρισω πισω. δεν εχω λαβει ακομα τα πραγματα αλλα τα περιμενω μες στην βδομαδα. ευχαριτω με ups ερχονται παρε το 100 γιατι μαλλον βομβα θα ειναι .... τελος παρε το 11888 να σου δωσει το τηλ του μιουζικστορ οπου μπορει να σου δωσει την λυση ... musique non stop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Little Rock n Roller Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2010 ρωτησα αλλα δεν μου εχει απαντησει.. εψαξα και στο σαιτ και δεν αναφερει τι γινεται σε περιπτωση αντικαταβολης. απλως ηθελα να ξερω α εχει συμβει σε κανεναν κατι αναλογο σγνωμη κι ολας tube tube tube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WilliamSats Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2010 Κανένα πρόβλημα, θα πάρεις ένα τηλέφωνο τη Δευτέρα μετά τις 10 το πρωί και είσαι ΟΚ. 0049 221 925791702 Θα σου εξηγήσει ο υπάληλος πως θα γίνει η επιστροφή του προϊόντος και των χρημάτων. Lyrics: Wasted Time Between Solos!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση