rivera Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2010 ποιο πεταλι μπορει, να κανει αλλαγη τονου;...οταν εχω ενα θεμα π.χ. με "ανοικτα" ακορντα και θελει ο τραγουδιστης/ρια ενα ημιτονιο ή τονο χαμηλοτερα/ψηλοτερα να μπορει να αλλαζει την νοτα χωρις καθυστεριση 'η να ακουγεται και η original νοτα εστω και λιγο .... το boss PS-5 και boss GT-8 απο οτι εχω δοκιμασει δεν καταφερνουν να το κανουν καλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Homi Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2010 Ενα πεταλακι που ειδα τωρα τελευταια και μου φανικε καλο στο να αλλαζει τονο ειναι το Morpheus drop tune. Τσεκαρε το υπαρχουν και καποια video στο youtube... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
koraxprs Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2010 Ψαξ'το καλύτερα με τη GT-8 ;) Καταλαβαίνω αυτό που λες: να μπορει να αλλαζει την νοτα χωρις καθυστεριση 'η να ακουγεται και η original νοτα εστω και λιγο .... το boss PS-5 και boss GT-8 απο οτι εχω δοκιμασει δεν καταφερνουν να το κανουν καλα. αλλά με προσεκτικό tweaking (και με το manual) το καταφέρνεις ικανοποιητικά. Hint: αν θυμάμαι καλά το σημαντικότερο είναι να μηδενίσεις την παράμετρο "Direct out" του pitch shifter. Έχει κι άλλα όμως, ψαξ'το. Για το πετάλι το σκέτο (PS-5) δεν έχω ιδέα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Homi Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2010 Οσο αφορα τις πεταλιερες δεν μπορω να σε βοηθησω αλλα θα βαλω ενα video απο το πεταλι που σου ελεγα ισως σε βολεψει για αυτο που θελεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rivera Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2010 ευχαριστω παιδια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση