gdevelek Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2010 Η Junior είναι τελείως διαφορετική κιθάρα απο μια LP με αρκετά χαρακτηριστικό ήχο (κυρίως λόγω και του Ρ90) Αν δεν θέλεις τον συγκεκριμένο ήχο απλά δεν παίρνεις Junior η απορία μου έχει να κάνει με κιθάρες με ίδιου τύπου μαγνήτες, όπως ξέρεις υπάρχουν και LP με Ρ90... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mkm Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2010 Θα επανερχόμουν αλλά με πρόλαβες ;) Εκτός του Ρ90 είναι και κατά πολύ ελαφρύτερες και με αρκετά δυνατότερο unpluged ήχο με όποια διαφορά μπορεί να επιφέρει αυτό στον ηλεκτρικό Έχω κάνει σύγκριση μεταξύ των 2 (54' LP VOS και Junior 57 VOS) στον bridge μαγνήτη και είναι αρκετά διαφορετικός ήχος (στο καθαρό πάντα) παρότι έχουν και την ίδια γέφυρα .....η 54' μου άρεσε περισσότερο πάντως https://www.noiz.gr/community/forums/topic/20838-diy-custom-mkm-guitar/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2010 Αφηνωντας τη διαφορετικη εμφανιση και αισθηση (λιγοτερο βαρος κλπ), ειναι και ο ηχος συχνα διαφορετικος, λογω του πιο λεπτου σωματος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
yannis37 Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2010 εμένα εκτος των άλλων μου φέρνει περισσότερο κοντα σε explorer η flyV ( χωρίς τον neck) παρά σε LP. HOME www.noiz.gr/index.php?action=media;sa=album;in=103 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2010 μεγαλος ερωτας αυτες οι κιθαρες..... τις πρωτο ειδα απο τον Leslie West(Mountain) κ απο τοτε ονειρο μου ειναι να αποκτισω μια... ειναι απλες κιθαρες που απλα τις καρφωνεις στον ενισχυτη κ το μονο που θελεις ειναι ενα Boost για το σολο. γενικα ειμαι φαν του ενα μαγνητη κ ολες οι κιθαρες μου εκτος απο την τελε μου εχουν μονο ενα μαγνητη..... A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
moutzaheadin Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2010 μεγαλος ερωτας αυτες οι κιθαρες..... τις πρωτο ειδα απο τον Leslie West(Mountain) κ απο τοτε ονειρο μου ειναι να αποκτισω μια... ειναι απλες κιθαρες που απλα τις καρφωνεις στον ενισχυτη κ το μονο που θελεις ειναι ενα Boost για το σολο. γενικα ειμαι φαν του ενα μαγνητη κ ολες οι κιθαρες μου εκτος απο την τελε μου εχουν μονο ενα μαγνητη..... Συμωνω και επαυξανω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sonic X Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2010 ...Leslie West(Mountain)... mountain in woodstock-1969 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
yannis37 Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2010 Καλά....λιγο ακόμα και θα gasώσω να την χτυπήσω μια. (τι ήθελα και το ανέβαζα) αστε με στην φτηνιάρα μου. HOME www.noiz.gr/index.php?action=media;sa=album;in=103 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2010 moutzaheadin Θελεις να γινουμε φιλοι κ να ερθω σπιτι σου να παιξουμε! ;D yannis37 μια χαρα ειναι ρε η φτηνιαρα σου! A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2010 A, και μιας και αναφεραμε τις Huber, πλεον εκτος της Junior και Special που βγαζει προστεθηκε και ενα νεο μοντελο, ουσιαστικα μια Junior με διπλο. Mου τη θυμισε η "φτηνιαρα" απο πανω. http://www.nikhuber-guitars.com/krautster.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση