SpyrosCh Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν περίμενα τίποτα λιγότερο...(αν και ίσως περισσότερα παλιά). Και τα visuals από πίσω, άλλο πράμα :o Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Blaki Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2010 Aπλα τελειοι(wilson μορφη)ο ηχος ηταν παρα πολυ καλος γενικα και σχεδον τελειος συγκριτικα με τους Anathema!!Μια ασχετη ερωτηση ξερει κανεις τι μουσικη επαιζε πριν βγουν οι μπαντες?Κατι σαν dubstep,drum and bass ή οπως αλλιως λεγονται!Απλα το βρηκα ενδιαφερον ρυθμικα και θαθελα τη βοηθεια των πιο ειδικων!! Fender η' Gibson? Ιδου η απορια!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Painer_AD Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2010 Παίδες, μόλις γυρισα απο το λαιβ τους εδω, στη Θεσσαλονικη, κ εχω να πω για το σετλιστ οτι επαιξαν (στη θεση καποιων απο το The Incident) τα εξης: -Even Less (longer edition unreleased!!!) -The start of something beautiful -The sound of Muzak πρεπει να ξεχναω κατι αλλα καποιος συντοπιτης θα βρεθει να συμπληρωσει! δε σχολιαζω την εμφανιση... Everybody lies... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2010 επαιξαν (στη θεση καποιων απο το The Incident) τα εξης: -Even Less (longer edition unreleased!!!) -The start of something beautiful -The sound of Muzak Σας μισώ μόλις, εκεί στη Θεσσαλονίκη. >:( :'( Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panagiotis Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2010 Porcupine Tree - Stars Die @ Technopolis, Athens 09/09/2010 ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΑΛΛΟ :-X Βass is a state of mind... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
al Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2010 και στη Θεσσαλονίκη οι Porcupine Tree παίξαν πολλή ώρα, το εισιτήριο ήταν 25ε και ο ήχος απλά απίστευτος!! ;) υγ το even less νομίζω οτι δεν ειναι unreleased! κυκλοφορεί σε ενα ep που λέγεται recordings αν δεν κανω λάθος! http://www.myspace.com/alkisproject Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2010 υγ το even less νομίζω οτι δεν ειναι unreleased! κυκλοφορεί σε ενα ep που λέγεται recordings αν δεν κανω λάθος! Κανονικό κομμάτι είναι στο stupid dream. Αυτό που λέει ο PainAd είναι ότι στο λάιβ το τραβήξανε σε μεγαλύτερη διάρκεια. (Αν κ από αναζήτηση είδα ότι η αρχική μορφή του ήταν ένα τεράστιο κομμάτι που κρατήσανε μέρος του στην τελική έκδοση του δίσκου.) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
al Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2010 Ναι το ξέρω, έχω το stupid dream και ήμουν στο live της Θεσσαλονίκης! Αυτή η extended version του even less (που παιξανε στο live) ειναι στο "recordings" http://www.porcupinetree.com/discography.details.cfm?albumid=41 http://www.myspace.com/alkisproject Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση