The Genius Loci Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2010 Για καινούργιο, κοίταξε και τους νέους Blackstar HT Venue που είναι κοντά στα λεφτά σου. :) Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
johnymag Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2010 Οι blackstar παιζουνε απο 600+ καινουριοι.Οποτε δεν μου κανουν.Σε καινουριο combo υπαρχει τιποτα καλο γυρω στα 500? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ginargiros Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2010 Έχεις κάποια πετάλια για παραμόρφωση ή θα χρησιμοποιείς τον ενισχυτή για αυτό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
IraklisZS Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2010 (φιλικα και με μια δοση χιουμορ) Υπάρχει κάτι που εμπιστεύεσαι? τον θομαν δεν τον εμπιστευεσαι, ο bugera σου φαινεται ψευτ'λίκι, το μεταχειρισμένο απο εταιρια που δε σπαει/δε χαλαει δεν το εμπιστευεσαι, θες και σοβαρο μηχανημα καινουριο στα 500 ευρω, απο ελλάδα. ;D γιααα στασου ;D ;D. Χαλάρωσε λίγο τα όρια εμπιστοσυνης σου και θα δεις πλήθος επιλογών, να διαλέξεις πλέον με βάση τον ηχο και το functionality που εχουν πραγματική σημασία. a classic player now... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
johnymag Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2010 εχω ενα behringer ultra metal που ειναι βραστα.. :P Οποτε ο ενισχτης θα ειναι κυριως για distortion.Για αυτο θελω και λαμπα.Μπορει να γινομαι κουραστικος με αυτα που λεω που δεν εμπιστευομαι καποια πραγματα αλλα θελω να ειμαι προσεκτικος και να μην παρω κατι που να ειναι χαλασμενο ας πουμε και μετα να τραβαω τα μαλια μου.Ισως γινομαι και υπερβολικος δεν ξερω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2010 http://www.thomann.de/gr/peavey_6505_plus_112_combo_b_stock.htm ή με 540: http://www.thomann.de/gr/peavey_6505_112_combo.htm Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
yannis37 Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2010 Τα πράγματα ειναι πολύ απλα. ο καθένας έχει προτεραιότητες. εγώ λέω "τον καλύτερο στα 500" και παίρνω το ρίσκο του "αγοραζω απο εξωτερικό" ο άλλος λέει "τον καλύτερο στα 500" αλλά από Ελλάδα (εκει δεν παιρνεις ρισκο αλλά θα πάρεις χαμηλότερου budjet" HOME www.noiz.gr/index.php?action=media;sa=album;in=103 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ginargiros Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2010 Ισως γινομαι και υπερβολικος δεν ξερω.. Γιές γιου ντου (φιλικά πάντα) ;D Σε αυτά τα λεφτά δεν ξέρω αν θα βρεις μια καλή ολοκληρωμένη λύση σε καινούργιο. Αν είναι δες αυτούς εδώ http://www.thomann.de/gr/peavey_6505_plus_112_combo_b_stock.htm http://www.thomann.de/gr/orange_tiny_terror_combo_10.htm Αν και φοβάμαι πως ο Orange δε θα έχει τον ήχο που ψάχνεις :( Εντιτ: Για τον πρώτο με πρόλαβε ο Τζαζμέιστερ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2010 Το λινκ με τον Peavey το βάζω για να έχει υπόψη πόσο έχει έξω μπας και πετύχει κάποια αντίστοιχη τιμή εδώ. Δεν νομίζω οτι κυκλοφορεί κάτι καλύτερο σαν πακέτο συνολικά στα λεφτά αυτά τώρα για αυτά που ζητάει ο φίλος. Κάνε και μια γύρα να βρεις προσφορές στα μαγαζιά. Η κίνηση έχει πέσει και για πληρωμή μετρητά είμαι σίγουρος οτι θα σου κόψουν τουλάχιστον 15% από όποιο ενισχυτή διαλέξεις. Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
johnymag Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2010 Ο orange δεν μου αρεσει.Ο peavey μου αρεσει πολυ!Και επισης απο τον thomann δεν εχω προβλημα αλλα συνηθως βρισκεις προιντα που θες απο κει σε χαμηλοτερες τιμες στην Ελλαδα.Και παντα περνω υποψην την εκπτωση που θα μου κανουν απο εδω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση