Acanthor Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2006 Τι γώμη έχετε για τις εν λόγω κιθάρες και ειδικά για τα οικονομικά μοντέλα της σειράς SD κυρίως. Τα χαρακτηριστικά τους είναι πολύ καλά πάντως, όπως και οι τιμές. Ο συνδυασμός maple σώμα με maple λαιμό βγάζει έναν κρυστάλλινο καθαρό και σκαστό ήχο (αυτή που άκουσα είχε και maple ταστιέρα). Τέλος πάντων, θα ήθελα και τη δική σας γνώμη. Υ.Γ.: Κατασκευάζονται όλες στον Καναδά http://www.godinguitars.com/godinsdp.htm ..there's too much panic in this town... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
King♣Mob Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2006 Πολύ καλές για τα λεφτά τους... ειδικά οι οικονομική σειρά. Οι ακριβότερες ξεφεύγουν, αλλά είναι για πιο 'ειδική' χρήση. nd don't forget my dawg, Fixed and Consequent Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mechmg93 Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2006 καλα λογια εχω ακουσει για την godin radiator, αλλα δεν την εχω ακουσει για να εκφερω προσωπικη αποψη. να ενα link απο το site της εταιριας: http://www.godinguitars.com/godinradp.htm η τιμη της στο εξωτερικο ειναι παρα πολυ χαμηλη, γι αυτο αν σε ενδιαφερει ψαξε γι αυτην. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2006 Έχω παίξει με αυτή και μπορώ να πώ ότι μετά απο 2 λεπτά(σε μαγαζί) με άφησε με θετικότατες εντυπώσεις.Απο τις λίγες κιθάρες που είχα άνετη πρόσβαση στο 99% των τάστων You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Slash Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2006 πιστευω πωσ ειναι φοβερες κιθαρεσ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mentalvortex Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2006 εχω ακουσει μονο καλα λογια για τις γκοντιν.ωστοσο δεν εχω παιξει ποτε μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2006 εχω μια με μπρατσο rosewood & fernandez sustainer & Di Marzio μαγνητες,καλοφτιαγμενη κιθαρα & ο ηχος της αξιοπρεπεστατος. θα την πουλησω ομως γιατι το μπρατσο ειναι λεπτο για τα γουστα μου & τελικα μονο με Fender μπορω να παιξω :lol: :wink: www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
taq Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2006 moi aussi! Μόνο με Fender! :roll: In Fender Strat we trust! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Slash Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2006 ειμαι σιγουροσ πωσ ολο και καποιοσ θα την τσιμπισει.... 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gto234 Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2006 Γειά χαρά! Είχα παλιά μια Godin Artisan ST1 από τα μοντέλα που έβγαζε το '90 και η κιθάρα ήταν από τις πιό καλοφτιαγμένες και προσεγμένες που έχω δεί.Μειονέκτημα της όμως το μεγάλο βάρος και οι μέτριοι μαγνήτες (παρόλο που ήταν αντίγραφα των hotrails). Οι φτηνές που βγάζει τωρα φαίνονται αξιοπρεπείς για τα λεφτά τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση