Miltos23 Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2010 Καλησπερα! ψαχνω καποιο προγραμμα σαν το earmaster pro αλλα για κινητο γιατι το συγκεκριμενο δεν βγαινει για κινητο.. o λογος? περναω πολυ ωρα καθε μερα στα μεσα μαζικης μεταφορας, τουλαχιστον ας κανω και κατι χρησιμο! All the money of the world can't buy me Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dmilo Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2010 Καλησπέρα! http://www.google.com/search?rls=en&q=ear+training+software+for+mobile+phone&ie=UTF-8&oe=UTF-8 RANDOMIZE USR 0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2010 Λειτουργικό; When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sils Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2010 Φιλε μου αν exeis iphone το καλητερο ειναι το KARAJAN ΑΠΛΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ αν εχεις android ενα πολυ καλο ειναι το ear coach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2010 Ερώτημα, μες τη βαβούρα στο λεωφορείο και τις ψείρες- ακουστικά, μπορείς να κάνεις ear training? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Miltos23 Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2010 Καλημερα! δυστυχως δεν εχω iphone, μονο ενα sony ericsson k800i το προβλημα ειναι οτι δεν ξερω τεχνικες λεπτομεριες για το κινητο (Αμα θελετε να σας πω για cubase, να σας πω αλλα απο κινητα....αστα!) και δεν ξερω και απαιτησεις για το προγραμμα (ποια εκδοσει java κλπ) αυτα ηχουν κινεζικα στα αυτια μου στην καλυτερη... :( Πιστευω οτι θα ακουω, εξαλλου αν υπαρχει θεληση ολα τα αλλα γινονται. All the money of the world can't buy me Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sils Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2010 Καλημερα! δυστυχως δεν εχω iphone, μονο ενα sony ericsson k800i το προβλημα ειναι οτι δεν ξερω τεχνικες λεπτομεριες για το κινητο (Αμα θελετε να σας πω για cubase, να σας πω αλλα απο κινητα....αστα!) και δεν ξερω και απαιτησεις για το προγραμμα (ποια εκδοσει java κλπ) αυτα ηχουν κινεζικα στα αυτια μου στην καλυτερη... :( Πιστευω οτι θα ακουω, εξαλλου αν υπαρχει θεληση ολα τα αλλα γινονται. φιλε δεν θελω να σε απογοητευσω αλλα σε αυτο το κινητο δεν υπαρχει κατι. αν θελεις ψαξε σε κανα σαιτ για μεταχειρισμενο μηλοφωνο που εχει τα καλητερα προγραμματα για αυτο που θελεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση