elavd Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2006 Ωραιότατος ΔΩΡΕΑΝ editor είναι ο PHP DESIGNER καθώς και το πανάλαφρο ConTEXT www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
antouan_z Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2006 ...Αgree with Npap.... :D :D Αν πας στο περιπτερο,παρε και το καινουριο Penthouse....ολα τα λεφτα!!! :D :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2006 Guru Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2006 Προς λοιπούς φίλους ναυαγοσώστες...έλεος ρε παίδες...δεν είναι δυνατόν σε φίλο που δηλώνει άσχετος με το θέμα να του προτείνετε Dreamweaver και Flash για αρχή... :oops: :oops: :oops: δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2006 Guru Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2006 Ρε θηρίο Ant πήρες κι εσύ???εγώ δεν πρόλαβα να το χαρώ γιατί το ανακάλυψε η Σοφία κάτω από το στρώμα... :lol: :lol: :lol: δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
antouan_z Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2006 Ρε θηρίο Ant πήρες κι εσύ???εγώ δεν πρόλαβα να το χαρώ γιατί το ανακάλυψε η Σοφία κάτω από το στρώμα... :lol: :lol: :lol: Xaxaxaxaxa...εμ αγορινα μου.. την πατησες..βασανισου τωρα λοιπον...!!!!! :D :D :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NemOOO Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2006 ΠΟΝηρό αgορι AnTOUAN...... Τελος πάντων thanks .... Θα το ψάξω τό θέμα..... Time is just a fraction of the sine....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NemOOO Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2006 Για κανένα προγραμματάκι του στυλ Web Page Maker στο οποίο να μπορείς να κάνεις site με DRag&Drop τι λέτε? Time is just a fraction of the sine....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boody Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2006 υπαρχει τετοιο πραμα? για πες? μεχρι τι επιπεδου σελιδες μπορεις να κανεις? http://the-boody.blogspot.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alchemist Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2006 ¶σχετο αλλά ρε Elavd, τι είναι αυτό το w3schools; Μιλάμε ότι μπήκα και κουφάθηκα! Δεν ήξερα τι να πρωτοδιαβάσω εκεί μέσα... 8O ¶σε που είναι όντως το καλύτερο μέρος να ξεκινήσει κανείς και να φτάσει σε πολύ καλά επίπεδα! Μπράβο αρχηγέ, αν έχεις υπόψη κι άλλα τέτοια sites (και όχι μόνο για web programming) ενημέρωσε please! :wink: Yes it is!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2006 ¶σχετο αλλά ρε Elavd' date=' τι είναι αυτό το w3schools; Μιλάμε ότι μπήκα και κουφάθηκα! Δεν ήξερα τι να πρωτοδιαβάσω εκεί μέσα... 8O ¶σε που είναι όντως το καλύτερο μέρος να ξεκινήσει κανείς και να φτάσει σε πολύ καλά επίπεδα! Μπράβο αρχηγέ, αν έχεις υπόψη κι άλλα τέτοια sites (και όχι μόνο για web programming) ενημέρωσε please! :wink:[/quote'] ΧΕ ΧΕ :D:D:D Τι κάνουμε...μπρίκια κολλάμε? ;) Αντε να βοηθήσω και λίγο τους πιο προχωρημένους που θέλουν να ασχοληθούν με CSS: 1) http://glish.com/css/ 2) http://www.csszengarden.com/ Εδώ έχει ΠΟΛΥ ψωμί...:D www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις