Προς το περιεχόμενο

HTML editor-Ασχετος ψάχνει βοήθεια

NemOOO

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντήσεις 22
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

• Guru

Προς λοιπούς φίλους ναυαγοσώστες...έλεος ρε παίδες...δεν είναι δυνατόν σε φίλο που δηλώνει άσχετος με το θέμα να του προτείνετε Dreamweaver και Flash για αρχή... :oops: :oops: :oops:

δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Guru

Ρε θηρίο Ant πήρες κι εσύ???εγώ δεν πρόλαβα να το χαρώ γιατί το ανακάλυψε η Σοφία κάτω από το στρώμα... :lol: :lol: :lol:

δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)...

Ρε θηρίο Ant πήρες κι εσύ???εγώ δεν πρόλαβα να το χαρώ γιατί το ανακάλυψε η Σοφία κάτω από το στρώμα... :lol: :lol: :lol:

Xaxaxaxaxa...εμ αγορινα μου.. την πατησες..βασανισου τωρα λοιπον...!!!!! :D :D :D

¶σχετο αλλά ρε Elavd, τι είναι αυτό το w3schools; Μιλάμε ότι μπήκα και κουφάθηκα! Δεν ήξερα τι να πρωτοδιαβάσω εκεί μέσα... 8O

¶σε που είναι όντως το καλύτερο μέρος να ξεκινήσει κανείς και να φτάσει σε πολύ καλά επίπεδα! Μπράβο αρχηγέ, αν έχεις υπόψη κι άλλα τέτοια sites (και όχι μόνο για web programming) ενημέρωσε please! :wink:

Yes it is!!!

¶σχετο αλλά ρε Elavd' date=' τι είναι αυτό το w3schools; Μιλάμε ότι μπήκα και κουφάθηκα! Δεν ήξερα τι να πρωτοδιαβάσω εκεί μέσα... 8O

¶σε που είναι όντως το καλύτερο μέρος να ξεκινήσει κανείς και να φτάσει σε πολύ καλά επίπεδα! Μπράβο αρχηγέ, αν έχεις υπόψη κι άλλα τέτοια sites (και όχι μόνο για web programming) ενημέρωσε please! :wink:[/quote']

ΧΕ ΧΕ :D:D:D Τι κάνουμε...μπρίκια κολλάμε? ;)

Αντε να βοηθήσω και λίγο τους πιο προχωρημένους που θέλουν να ασχοληθούν με CSS:

1) http://glish.com/css/

2) http://www.csszengarden.com/

Εδώ έχει ΠΟΛΥ ψωμί...:D

www.facebook.com/YourPaintedSmile

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου