fm Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2010 συμφωνα με τν αφισα γινεται προποληση στο ticket house σημερα ομως που πηγα για να αγορασω εισητηριο η κοπελια εκει ουτε που ειχε ιδεα για αυτη τν συναυλια κια μ ειπε πως αυτη παντως δν εχει τετοια εισητηρια.Ξερει κανεις τιποτα?καμια πληροφορια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2010 Κανονικά θα έπρεπε να είχε... Δε ξέρω τι παίχτηκε πάντως http://www.myspace.com/spiritualbeggars αν ακολουθήσεις το λινκ στη σελίδα Myspace > find tickets έχει ακόμα τα οικονομικά των 20ευρώ. (Και πήγα κ πήρα κ εγώ ένα... ???) Και λογικά κ στο Κύτταρο θα πουλάνε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fm Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2010 ευχαριστω πολυ evilnye.μηπως ξερεις τι ωρα θ ειναι ανοικτο τ κυταρρο γ ν παρω εισητηριο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2010 Πάρε τηλέφωνο στο ίδιο το κύτταρο να μάθεις τα επιπλέον, εγώ δεν τα γνωρίζω. Το τηλ του μπορείς να το βρεις με μια αναζήτηση στο γκουγκλ ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fm Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2010 thanks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση