taskor Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2010 Από το Thomann είχα πάρει και εγώ μια X (δεν θυμάμαι μοντέλο και σίγουρα δεν έκανε πάνω απο 100 ευρώ) και έχω τα εξής 2 προβλήματα: - Όταν παίζω ψηλά ή χαμηλά τρώει άσχημες ταλαντώσεις Μήπως πήρες την απλή τη μονή;Αυτή όντως και κυρίως με τα 88άρια κάνει τρομερές ταλαντώσεις ψηλά και χαμηλά.Με αυτή εγώ πάντως δεν έχω κανένα πρόβλημα. http://www.quiklok.com/catalog/?p=productsMore&iProduct=142&sName=QL-642 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
d_sotoso Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2010 Διπλή είναι, αλλά μάρκα μ' έκαψες :). Ό,τι πληρώνεις παίρνεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pogue Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2010 φτου κι απ' την αρχή! η spider pro (που είναι και πανάκριβη και διπλή κλπκλπ) σας αρέσει ? πιστεύετε πως θα είναι rock steady για το 76ρι pc3 (αντε και κανα 61ρι ελαφρύτερο πάνω) ? δε θέλω επ'ουδενι ειδικά με τόσα φράγκα που έχει να παιζει λόγω του μήκους ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pogue Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2010 θέλω να κάνω άμεσα την παραγγελία.. λέτε να φέρω πρώτα το pc3 και μετά να κοιτάξω εδώ ή είναι πανάκριβα και να φέρω και τη βάση (δεν μπορώ να αποφασίσω ποιά γι 'αυτό) τις καλές για την περίπτωση quik lok ο στόλλας πόσο τις έχει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
taskor Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2010 φτου κι απ' την αρχή! η spider pro (που είναι και πανάκριβη και διπλή κλπκλπ) σας αρέσει ? πιστεύετε πως θα είναι rock steady για το 76ρι pc3 (αντε και κανα 61ρι ελαφρύτερο πάνω) ? δε θέλω επ'ουδενι ειδικά με τόσα φράγκα που έχει να παιζει λόγω του μήκους ... Ωραία η spider και κάθε τύπου spider.(βασικά ultimate)Πάρτην αν θές το kurzweil να χορεύει saba... ;D Aλλά εάν επιμένεις σ'αυτό το στυλάκι,δες κι'αυτοοό... ;) http://www.sonicstate.com/news/2009/09/25/new-double-tier-slant-keyboard-stand/ Προς Θεού,δε δουλεύω στο Στόλλα, ;D αλλά δες κατασκευή η μία και δες και η άλλη. Το πράγμα μιλάει μόνο του,τι να πω... :o Kurzweil θα μπει πάνω.(25+kgr) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stavros_d80 Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν παίρνεις μια απλώστρα ρούχων λέω 'γω να τελειώνουμε γιατί εσύ δεν πρόκειται να αποφασίσεις... ;D 33 1/3333cos301/2sqrt564,0909{fx-dty/sqrtz} Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
taskor Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν παίρνεις μια απλώστρα ρούχων λέω 'γω να τελειώνουμε γιατί εσύ δεν πρόκειται να αποφασίσεις... ;D Ναι αλλά να πει για κουβέρτες. ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pogue Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2010 χμ, τελικά παράγγειλα την πρώτη που μου είχε κάνει "κούκου"... http://www.thomann.de/gr/km_18980.htm αν έκανα σωστά ή λάθος θα φανεί :o ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις και το χιούμορ σας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση