Προς το περιεχόμενο

Πόσες κιθάρες αλλαξε ο Edge στη συναυλία των U2;;!

jumerang

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντήσεις 161
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

+1

σε ποιό σημείο ήσουν? Εγώ στο δεξί μπροστά πόδι και ο ήχος ήταν απίστευτα καλός

κι εγώ στο μπροστά δεξί πόδι και λίγο κέντρο, 20 μέτρα μπροστά απο τον δεξιο πύργο με τα φώτα που ήταν στο ύψος της κονσόλας. Ήχος εξαίσιος. Παίξιμο εξαίσιο. Όλα σούπερ.

Απο τις αγαπημένες μου στιγμές ήταν όταν έπαιζε ο μάστορας με strato.... σαρωτικός ήχος!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οντως με τη strat ηταν κατι το απιστευτο,ο βασικος λογος που αλλαζει ολες αυτες τις κιθαρες ειναι οτι ΟΛΑ τα gain stages σε ΚΑΘΕ τραγουδι ειναι ΕΙΔΙΚΑ ρυθμισμενα για το output της ΚΑΘΕ κιθαρας... :o....(μιλαμε για δουλεια,οχι αστεια...)

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Προσυπογράφω για τον ήχο, στο κέντρο της αρένας και αρκετά μπροστά (10 μ από το δαχτυλίδι), ο ήχος ήταν αλλού.. και ο Edge απίστευτος! Εδώ βγήκαν οι Snow Patrol που είναι μπαντάρα, και μετά τους U2 απλά έγιναν μια ανάμνηση  8).. Φοβερή εμπειρία!

www.lowercut.com

www.theroadmiles.com

Οντως με τη strat ηταν κατι το απιστευτο,ο βασικος λογος που αλλαζει ολες αυτες τις κιθαρες ειναι οτι ΟΛΑ τα gain stages σε ΚΑΘΕ τραγουδι ειναι ΕΙΔΙΚΑ ρυθμισμενα για το output της ΚΑΘΕ κιθαρας... :o....(μιλαμε για δουλεια,οχι αστεια...)

δεν ξέρω τι κάνουν και πως το κάνουν, αλλά αυτός ο ήχος της κιθάρας (οσο και αν γίνεται χάλια απο μια κακή εγγραφή και το youtube), είναι άλλο πράμα!

Λοιπον για να ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ.... ;D

1.Ο ηχος ηταν ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ηχος που εχω ακουσει στη ΖΩΗ μου σε αρενα (καθομουν κοντα στον Frunobulax μαλλον...)

2.Ο Edge απεδειξε οτι απλα ειναι ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ κιθαριστας ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ (δηλ.υπηρετης της μουσικης) του πλανητη,ο ανθρωπος ειναι απλα ΚΟΛΛΟΣΟΣ και δεν υπαρχει αλλος που να τον πλησιαζει ουτε στο 1 χιλιομετρο... :) ,πως ειναι δυνατον ενας κιθαριστας να ακουγεται σαν ΔΕΚΑ δεν μπορω να το καταλαβω,απλα genius.

3.Οι U2 ειναι απλα η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ μπαντα του πλανητη (σου αρεσει δεν σου αρεσει η μουσικη τους) & ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ παικτες ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ (δηλ.υπηρετες της μουσικης)

4.Ο BONO ειναι ΨΩΝΑΡΑ (αλλα αν ΔΕΝ ειναι ο ΒΟΝΟ ψωναρα ποιος θα ειναι?εδω την εχουν ψωνισει κατι ΑΝΕΚΔΟΤΑ,ο τραγουδιστης της μεγαλυτερης ροκ μπαντας του πλανητη δεν θα την ψωνισει?)

5.Αυτη η συναυλια ηταν η συναυλια που ΤΕΛΕΙΩΣΕ ολες τις αλλες συναυλιες (πριν και μετα)..απλα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ τετοιο πραγμα.

Αυτα εχω να δηλωσω,ειναι 100% αληθη,εχω σωας τας φρενας.. ;D και οποιος δεν καταλαβαινει δεν ξερει που πατα και που πηγαινει.  ;D

Χε χε , ετσι αντικειμενικα τα περιμενα απο τον SF!!!! :D :D

Αληθεια ποσα delay χρησιμοποιουσε? ( να γιατι ακουγεται σαν 10!!! ;)

Lets ...Rock!

Μωρε ξερεις ποσες ΧΙΛΙΑΔΕΣ κιθαριστες χρησιμοποιουν 10 delay & ΔΕΝ ακουγονται σαν τον Edge? ;) (απο τον πρωτο δισκο τους ειχαν γεμισει αγγελιες τα μουσικα περιοδικα για "guitarist wanted Edge style..."....)

Aπαντηση:OΛΟΙ τους..... ;D ;D

Ο Edge ειναι η μεγαλυτερη κιθαριστικη απατη του περασμενου αιωνα  

και εσεις ειστε ΠΟΙΟΣ ακριβως κυριε μου? (ξεκινηστε να μας απαντατε αναφεροντας μας αν σας ξερει τουλαχιστον η μαμα σας... ;D)

σοβαρα τωρα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ περιπτωση να κανω κουβεντα πανω στο ποσο μεγαλος ειναι ο Edge,οποιος καταλαβαινει καταλαβαινει,οι υπολοιποι ας ακουνε Scorpions... ;D (ή οτι αλλο γενικα ακουνε...)

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Ο Edge ειναι η μεγαλυτερη κιθαριστικη απατη του περασμενου αιωνα  8)

......... καθότι τα πήρε όλα κι έφυγε.  8)

Ας το αφήσουμε έξω αυτή τη γκρίνια από τις συναυλιακές εντυπώσεις.

Αν πήγες και δεν σ' άρεσε πες το και άσε τ΄άλλα .....

Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες.

Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου