Προς το περιεχόμενο

Πόσες κιθάρες αλλαξε ο Edge στη συναυλία των U2;;!

jumerang

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντήσεις 161
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Καλοί ήταν οι U2. Δεν πήγα! ;D ήμουν στην πλατεία με τα παιδιά μου, και φάγαμε κάτι κρέπες, και μετά παγωτό απο Δωδώνη. Και μετά LOTR και μετά ύπνο.

Βίοι παράλληλοι  ;D

Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες.

Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ πάντως θα τσίμπαγα για να πω/ρωτήσω: «τι πραγματικά ΝΕΟ και ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ κομίζει αυτός ο κιθαρίστας (και η μπάντα του) στην σημερινή μουσική?».

Βεβαίως πρόκειται για ιστορικό συγκρότημα, βεβαίως είχαν εξαιρετικές στιγμές αλλά τι σχέση έχουν όλα αυτά με την σημερινή καλλιτεχνική τους στειρότητα?

Έχουν 1000 κιθάρες? Αδιάφορο

Έχουν περιστρεφόμενες σκηνές? Αδιάφορο

Είναι τέλειοι παικτικά/τεχνικά? Αδιάφορο(για ροκ μουσική μιλάμε..)

ΜΟΥΣΙΚΗ θέλω ν’ ακούσω. Όλα τ’ άλλα είναι επιχειρήσεις και ματαιοδοξία. Στο γκρινιάρικο ποστ μου να προσθέσω την ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ στάση των media αυτές τις μέρες τα οποία μας βομβάρδιζαν για το τάχα σπουδαίο καλλιτεχνικό(φευ!) γεγονός που δεν πρέπει να χάσουμε. Μας έλεγαν ότι υπάρχουν ακόμα εισιτήρια, μας έλεγαν πώς να πάμε στο ΟΑΚΑ, μόνο που δεν μας έβρισαν, όσους επιλέξαμε να μην πάμε.

Μπορεί να θεωρηθούν εκτός θέματος αυτά που λέω, αλλά εγώ δεν νομίζω πως είναι άσχετο να ασχολούμαστε με την κενότητα του αρχικού ερωτήματος.

+1

Καλοί ήταν οι U2. Δεν πήγα! ;D ήμουν στην πλατεία με τα παιδιά μου, και φάγαμε κάτι κρέπες, και μετά παγωτό απο Δωδώνη. Και μετά LOTR και μετά ύπνο.

Και την κυρία σου την είχες κλείσει μέσα? :D

InfluenSir!

• Guru

Και την κυρία σου την είχες κλείσει μέσα? :D

ΑΥΤΗ πήγε στη συναυλία! Εγώ δεν πήγα! ;D

(Σοβαρά, τώρα... καταρχήν δεν είναι του στυλ μου (αν και για snow patroll θα έκανα την κίνηση), αλλά και με το γόνατα ακόμη να πονά, να πάω να κάθομαι... δε πάω. Να πάω να πονάω, δεν είμαι ΤΟΣΟ μ@λ@κ@ς και να πάω για να φύγω... κρίμα τα λεφτά).

Τους είχα δει και Θεσσαλονίκη το 97 και είχα εντυπωσιαστεί

Φοβερή συναυλία και τότε και μάλιστα μετά από έναν αγαπημένο μου δίσκο (για προσωπικούς λόγους) το POP

Η συναυλία της Παρασκευής, απλά έθεσε νεα στάνταρ

Οι U2 θεοί και η παραγωγή της συναυλίας από άλλο πλανήτη

Τα πιο πολλά γράφτηκαν ήδη και δεν θέλω να επαναλάβω κάτι

ΥΓ: όταν έπαιζαν οι Snow Patrol κάποιο από τα άπειρα panel της απίστευτης οθόνης του σκηνικού τα φτυσε. "Κρίμα" σκέφτηκα καθώς ήταν και σε κεντρικό σημείο. Μέχρι να βγουν οι θεοί είχε ανέβει τεχνικός και απλά το αντικατέστησε....σιγά τα ωα μπορεί να πει κάποιος....εγω είπα απλά respect

Λοιπον για να ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ.... ;D

1.Ο ηχος ηταν ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ηχος που εχω ακουσει στη ΖΩΗ μου σε αρενα (καθομουν κοντα στον Frunobulax μαλλον...)

2.Ο Edge απεδειξε οτι απλα ειναι ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ κιθαριστας ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ (δηλ.υπηρετης της μουσικης) του πλανητη,ο ανθρωπος ειναι απλα ΚΟΛΛΟΣΟΣ και δεν υπαρχει αλλος που να τον πλησιαζει ουτε στο 1 χιλιομετρο... :) ,πως ειναι δυνατον ενας κιθαριστας να ακουγεται σαν ΔΕΚΑ δεν μπορω να το καταλαβω,απλα genius.

3.Οι U2 ειναι απλα η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ μπαντα του πλανητη (σου αρεσει δεν σου αρεσει η μουσικη τους) & ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ παικτες ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ (δηλ.υπηρετες της μουσικης)

4.Ο BONO ειναι ΨΩΝΑΡΑ (αλλα αν ΔΕΝ ειναι ο ΒΟΝΟ ψωναρα ποιος θα ειναι?εδω την εχουν ψωνισει κατι ΑΝΕΚΔΟΤΑ,ο τραγουδιστης της μεγαλυτερης ροκ μπαντας του πλανητη δεν θα την ψωνισει?)

5.Αυτη η συναυλια ηταν η συναυλια που ΤΕΛΕΙΩΣΕ ολες τις αλλες συναυλιες (πριν και μετα)..απλα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ τετοιο πραγμα.

Ρε σεις,12(!!!) σελίδες για τους...U2??? :o ΗΜΑΡΤΟΝ ρε ΗΜΑΡΤΟΝ και ΕΛΕΟΣ από πάνω... ;D (που λέει και ο Θεός...)

1.Το αν σου άρεσε ο ήχος (ή όχι) είναι (στο μεγαλύτερο ποσοστό του τουλάχιστον) ΕΝΤΕΛΩΣ υποκειμενικό.

2.Απ΄όλα τα μέλη, ο Edge μου είναι ο περισσότερο συμπαθής.Τώρα, για το αν είναι ο καλύτερος κιθαρίστας,επέτρεψέ μου να εχω τις αμφιβολίες μου... :) Προτιμώ anytime τη μουσική ιδιοφυία που ακούει στο όνομα Jack White...

3.Συμφωνώ απολύτως. 8)

4.Φιλαράκι μη μου μιλάς για τον...Bono(άκου εκεί όνομα... ;D ;D ;D ;D) ,γιατί δεν θα τα πάμε καλά να ΄ούμε... ;D ;D ;D

5.Καλά, μην κάνεις και κωλοτούμπες... ;D Δώσε μου και μένα ένα budget της τάξεως των 30-40 εκατομμυρίων δολαρίων και θα σου κανω μία συναυλία-show να το φυσάς και να μην κρυώνει ΣΕ ΛΕΩ... ;D

"And remember Carol, the last card is the Alien card. We are going to have to build space-based weapons against aliens and all of it is a lie"

2.Απ΄όλα τα μέλη, ο Edge μου είναι ο περισσότερο συμπαθής.Τώρα, για το αν είναι ο καλύτερος κιθαρίστας,επέτρεψέ μου να εχω τις αμφιβολίες μου... Smiley Προτιμώ anytime τη μουσική ιδιοφυία που ακούει στο όνομα Jack White...

Koιτα,κατα την ταπεινη μου γνωμη ενας κιθαριστας (και ενας μουσικος γενικα) ειναι ΠΟΛΥ μεγαλος οταν ΜΕΤΑ απο την  εμφανιση του ΑΛΛΑΖΕΙ και ο ηχος του οργανου που παιζει,ετσι οπως υπαρχει κιθαρα πριν και μετα τον Χεντριξ,κιθαρα πριν και μετα τον Andy Summers,ετσι και υπαρχει και κιθαρα πριν και  μετα τον Edge ,αυτο ειναι και το ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ (δηλ. να κανεις κατι ΠΡΩΤΑΚΟΥΣΤΟ ,μια και το να παιζεις απλα πολυ καλα κατι που ΗΔΗ υπαρχει,οπως π.χ.ο White δεν ειναι και groundbreaking ;))

ο Edge δεν ειναι καν "κιθαριστας" ειναι SOUNDSCAPER. ;)

Βεβαια τουλαχιστον στη μουσικη   προσωπικα ειμαι θιασωτης του ρητου που λεει: "I prefer something NEW and bad than something old and good....." ;D ;D

Kατα τα αλλα ισχυουν τα περι ορεξεως ;) (αν & γενικα θυμιζει δημοτικο σχολειο η αντιπαραθεση γυρω απο το μεγαλυτερο κατα κοινη ομολογια γκρουπ του κοσμου αυτη τη στιγμη...)

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου