Προς το περιεχόμενο

Πόσες κιθάρες αλλαξε ο Edge στη συναυλία των U2;;!

jumerang

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εγώ πάντως θα τσίμπαγα για να πω/ρωτήσω: «τι πραγματικά ΝΕΟ και ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ κομίζει αυτός ο κιθαρίστας (και η μπάντα του) στην σημερινή μουσική?».

Εγώ πάντως θα τσίμπαγα για να πω/ρωτήσω: «τι πραγματικά ΝΕΟ και ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ κομίζει η σημερινή μουσική?».

InfluenSir!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 161
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Εγώ πάντως θα τσίμπαγα για να πω/ρωτήσω: «τι πραγματικά ΝΕΟ και ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ κομίζει αυτός ο κιθαρίστας (και η μπάντα του) στην σημερινή μουσική?».

α) Το 2009 βγάλαν δίσκο. Αν σ' αρέσει η όχι είναι άλλο πράγμα.

β) Είναι επαγγελματίες και αυτό που κάνουν, το κάνουν καλά. Αν σ' αρέσει η όχι είναι άλλο πράγμα.

γ) Υπάρχει εκατοντάδες χιλιάδες κόσμος που ακόμα θέλει να τους δει και να τους ακούσει. Αν σ' αρέσει η όχι είναι άλλο πράγμα.

γ)Γιατί έχουν τόσα εφέ, κιθάρες και σκηνές γύρω γύρω; Γιατί μπορούν (a dog & his balls).

Δεν μπορούμε όλοι.

Τώρα τα mass media πάντα μ...κίες λέγανε και δεν βλέπω γιατί να κάνουν εξαίρεση.

Δεν ξέρω αν απάντησα.

Να πάμε την ίδια ερώτηση και για τους AC DC, Aerosmith, ZZ Top ;  ;) (από αυτές που ήρθανε ....)

Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες.

Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.

Γιατι ποια μεγαλη μπαντα φερνει κατι νεο στην μουσικη ?

Ακομα και να προσπαθησει να φερει κατι νεο , οι fans θα το γιουχαρουν γιατι χανουν την προσωπικοτητα τους. Δηλαδη οι ACDC (που αναφερθηκαν προηγουμενως) εχουν προσφερει κατι καινουριο στην μουσικη τα τελευταια 25 χρονια ??? οχι αλλα ακομα ειναι τεραστια μπαντα.

Για μενα οι U2 μπορει να ειναι ενα δεμενο συνολο  ( και το μουσικαρες που λεει ο Sfunk να το δεχτω και οτι υπηρετουν την μουσικη ) αλλα δεν παυουν να με αφηνουν παγερως αδιαφορο . Και 20 ευρω να εκανε το εισητηριο παλι δεν θα πηγαινα , θα προτιμουσα να παω να δω παναιγιαλειος - δοξα διακοφτου παρα τους u2.

Recording is God's way of tellin you that you suck

Εγώ πάντως θα τσίμπαγα για να πω/ρωτήσω: «τι πραγματικά ΝΕΟ και ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ κομίζει η σημερινή μουσική?».

Το ερώτημά σου είναι τόσο ευρύ, που δεν γίνεται να απαντηθεί εδώ. Θα βγω τελείως εκτός θέματος ενοχλώντας τους υπόλοιπους συνφορουμίτες.

Ευχαρίστως όμως, να το συζητήσουμε σε νέο thread, αν όντως σε ενδιαφέρει.

Ανταλλάσω ΔΕΚΟ με baja telecaster.

Στη σημερινή ίσως όχι πολλά πράγματα εκτός από τον απόλυτο επαγγελματισμό, αλλά την εποχή που πρωτοξεκίνησε, έδωσε μία άλλη "οπτική" γωνία στους μέχρι τότε κιθαρίστες και νομίζω ότι δημιούργησε σχολή.

Αυτά στα λέει κάποιος που δεν τρελλαίνεται για τους U2, έχει συνηθίσει σε άλλη μορφή παιξίματος κιθάρας αλλά από την άλλη δεν μπορώ να μην αναγνωρίσω την ιδιοφυία του συγκεκριμένου κιθαρίστα

Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή

ξερει κανεις ποσος κοσμος ηταν ακριβως? ηταν περισσοτεροι απο τους AC/DC? παντως τα παιδια πηραν 5.000.000 ευρω για το live δηλ 1.250.000 ευρω εκαστος ...μπραβο τους και μαγκια τους...εγω περασα απιθανα θα το θυμαμαι για χρονια....το μονο που δεν μου αρεσε ηταν ο διδακτισμος του γερου που μιλαγε στην οθονη (ποιος ειναι αυτός ?  ::) ) και που ειπε να προσευχηθουμε για μια τυπισσα ...λες και με νοιαζει τι γινεται στη Βιρμανια εμενα αυτη τη στιγμη ...ε ο bono ειναι η γνωστη αντιπαθουκλα...τεσπα...αντε και σε αλλα με υγεια... its only rock n roll but i like it...χαλαρωστε και μην τρωγεστε σαν τα κοκκορια

qwertyuiopasdfghjklzxcvbnm

α) Το 2009 βγάλαν δίσκο. Αν σ' αρέσει η όχι είναι άλλο πράγμα.

Βεβαίως έβγαλαν. Αλλά ΤΙ έπαιξαν? Δεν είναι ζήτημα προσωπικού γούστου. Είμαι σίγουρος ότι αντιλαμβάνεσαι τι θέλω να πω. Πήγαν το πράγμα παραπέρα?Πειραματίστηκαν? Πήραν κάποιο ρίσκο?

β) Είναι επαγγελματίες και αυτό που κάνουν, το κάνουν καλά. Αν σ' αρέσει η όχι είναι άλλο πράγμα.

Αυτό να λέγεται.

γ) Υπάρχει εκατοντάδες χιλιάδες κόσμος που ακόμα θέλει να τους δει και να τους ακούσει. Αν σ' αρέσει η όχι είναι άλλο πράγμα.

Ο κόσμος ακούει Νταλάρα, Lady Gaga, Scorpions κτλ. Μας δείχνει κάτι αυτό?

γ)Γιατί έχουν τόσα εφέ, κιθάρες και σκηνές γύρω γύρω; Γιατί μπορούν (a dog & his balls).

Δεν μπορούμε όλοι.

Κι άλλοι μπορούν(π.χ. Radiohead, Massive Attack, White Stripes). Αλλά προτιμούν να ασχολούνται με πιο ουσιαστικά πράγματα.

Να πάμε την ίδια ερώτηση και για τους AC DC, Aerosmith, ZZ Top ;  ;) (από αυτές που ήρθανε ....)

Προσωπικά, μου είναι τελείως αδιάφοροι για τον ίδιο ακριβώς λόγο.

Ανταλλάσω ΔΕΚΟ με baja telecaster.

παντως τα παιδια πηραν 5.000.000 ευρω για το live δηλ 1.250.000 ευρω εκαστος ...μπραβο τους και μαγκια τους..

Απο τα οποια βεβαια θα πρεπει να αφαιρεσεις ΟΛΑ τα εξοδα της συναυλιας (μεταφορικα,αμοιβες τεχνικων,ξενοδοχεια,catering,στησιμο και μεταφορα της αραχνης κτλ,κτλ) μια και οι U2 κανουν δικες τους παραγωγες (βεβαια εχουν γερο σπονσορα)

Παντως οτι κατι κονομανε,κατι κοναομανε...ευτυχως ηρθαν στα συγκαλα τους και δεν δωρησαν τα εσοδα στους Ελληνες ΔΥ...... ;D

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

εντελώς πληροφοριακά, για αυτούς που είχαν πάει και στις 2 συναυλίες, ποιος είχε τον περισσότερο κόσμο? οι U2 ή οι AC/DC?

ήμουν στους δεύτερους και θυμάμαι οτι είχα απογοητευτεί που δεν είχε γεμίσει το οακα  :-\

Η Madonna...

Νομίζω οι U2 είχαν περισσότερο. Φυσικά σε αυτό συμβάλει και πως το ένα πέταλο είχε κόσμο ενώ AC/DC ήταν κλειστό (όπως και στις πιο πολλές συναυλίες βεβαίως βεβαίως)

Δηλαδή όποιος δεν σπρώχνει τα πράγματα ένα βήμα παραπέρα (κατά την δική μας άποψη πάντα) πρέπει να πάψει να υφίσταται;

Το ότι ακούει ο κόσμος τα πάντα και ότι να ναι και τους αρέσει μας λέει ότι ο κόσμος ακούει τα πάντα και ότι να ναι και ότι τους αρέσει.

Το ότι διασκέδασαν και θα διασκεδάσουν καποιες εκατοντάδες χιλιάδες κόσμο μας λέει ότι η μπάντα έχει λόγο ύπαρξης.

Μη μου το πας στο χειραγώγηση πλήθους please.

Είναι πιο λογικό αυτό που χρησιμοποιώ εγώ: "Δεν μ΄αρέσουν πλέον και παρ΄όλο το πιθανότατο μελλοντικό μου μετάνοιωμα, ακόμα δεν νοιώθω τίποτα που δεν πήγα και ούτε χαλάστηκα που φαγα το 60άρι σε βόλτα με την οικογένεια παρά να δω τον Μπόνο να κόβει βόλτες επί σκηνής."

Και το έκανα ακόμα πιο ευχάριστα όταν ΔΕΝ πήγα στους White Stripes.

Αλλά είναι μια καθαρά προσωπική άποψη και δεν αναιρεί το γεγονός ότι κάτι εκατοντάδες χιλιάδες διαφωνούν μαζί μου.

Πάσο κι ο καθείς τα γούστα του.

Αλλιώς θα ήταν λίγα τα γκρουπ. Πολύ λίγα.

Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες.

Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου