Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2006 Μου κάνει εντύπωση γιατί κανείς δεν μιλάει για το DD-20...Kατ'αρχήν έχει 200ε όσο δηλ και το DD-5...και το υπερκαλύπτει...όπως επίσης υπερκαλύπτει και το digitech... Αν είναι κάποιος να πάει σε ψηφιακό - που ξανατονίζω ότι το DD-20 έχει εξαιρετική προσωμοίωση αναλογικού...(τα σύγκρινα δίπλα στο maxon...) για μένα αυτό το πετάλι είναι το καλύτερο... Jam το Digidelay έχει όμως 80 ευρώ :wink: Εκτός αν ο παράγοντας κόστος δε μας ενδιαφέρει.Αν και στα λεφτά που σκοπεύει να δώσει ο φίλος όντως πρέπει να λέει το DD-20. You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2006 Κάπου εδώ λογικά έπρεπε να κάνει πέσιμο ο elavd και να πει για το Digitech Digidelay(το οποίο προτείνω και εγώ αλλά βλέπω πας για "μεγάλα" πράματα :wink: )αλλά με διέψευσε :lol: Είπα να μη το πω γιατί θα γίνω στο τέλος γραφικός :lol: Καλό το DD-20, δε διαφωνώ, απλά...άλλο 230¤ και άλλο 80¤...:roll: Εμένα με καλύπτει 100% το Digidelay... 8) www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2006 Δεν τρωγώσουνα έστω και λίγο;;; You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2006 Δεν τρωγώσουνα έστω και λίγο;;; Θα την πω την αμαρτία μου: ΝΑΙ! :D www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2006 Μια και ειμαι certified delay junkie (δεν νομιζω να εχω παιξει παραπανω απο 2 λεπτα χωρις delay σε ολη μου τη ζωη... :oops: ) και εχω στην πεταλιερα μου ενα IBANEZ AD9 (για slapback & self oscilation),ενα VISUAL SOUND H20 (για medium delays) & το εκπληκτικο DIGIDELAY (για μακρια delay,reverse & looping) μπορω να πω οτι χαλαρα τα αλλαζα ΟΛΑ με το DD20 ! Ειναι με ΔΙΑΦΟΡΑ το καλυτερο delay που κυκλοφορει μια και σου δινει την δυνατοτητα 3 διαφορετικων ηχων (& συνδιασμων τους),εχει απιστευτη προσωμοιωση analog delay & τεραστιο χρονο looping :wink: www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2006 Ειναι με ΔΙΑΦΟΡΑ το καλυτερο delay που κυκλοφορει μια και σου δινει την δυνατοτητα 3 διαφορετικων ηχων (& συνδιασμων τους)' date='εχει απιστευτη προσωμοιωση analog delay & τεραστιο χρονο looping :wink:[/quote'] Μπορείς να έχεις loop και delay ταυτόχρονα? (Το DigiDelay δεν μπορεί να το κάνει...) www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2006 Απο οτι θυμαμαι μαλλον ναι,θα μας πει ο JAM. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hindmost Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2006 Μπορείς να έχεις loop και delay ταυτόχρονα? (Το DigiDelay δεν μπορεί να το κάνει...) Για το DD20 δεν ξέρω, αλλά για το DL4 (line6) σου εγγυώμαι ότι το κάνει και είναι και πολύ πιο εύχρηστο σαν looper. :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2006 Μπορείς να έχεις loop και delay ταυτόχρονα? (Το DigiDelay δεν μπορεί να το κάνει...) Για το DD20 δεν ξέρω' date=' αλλά για το DL4 (line6) σου εγγυώμαι ότι το κάνει και είναι και πολύ πιο εύχρηστο σαν looper. :wink:[/quote'] Πόσα sec λούπας μπορείς να έχεις με το DL4? Είναι 100% σίγουρο ότι μπορείς να γράψεις λούπα και να έχεις και delay ταυτόχρονα? www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2006 Διάβασα στο site της Line6 το εξής: Our Loop Sampler includes 14 seconds of memory + 800ms of Pre-delay (sort of a delay within a delay), and features half speed and/or reverse overdubbing, and more... Εγώ καταλαβαίνω από αυτό ότι όταν έχεις loop, μπορείς το delay time περιορίζεται στα 800ms, ή μήπως εννοεί άλλο πράγμα? www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση