pascal Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2010 (νομίζω ότι έχω αδυνατίσει λίγο ;D ) Gibson Les Paul Deluxe jam σχολιάστε αν θέλετε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ffmakis Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2010 Ωραίο το κιθαρόνι, αλλά πρέπει να χάσεις βάρος ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pascal Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2010 Έχω το φως πλάτη και με παχαίνει :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2010 Μπράβο Pascal ;) Ωραίος ήχος και παίξιμο (για μια ακόμη φορά)! Δείξε μας και καμιά καλή photo της κιθάρας σου ντε! ;D Άσχετη ερώτηση: οι mini humbuckers ταιριάζουν ακριβώς στο μέγεθος (με το pickup ring τους βέβαια) στη θέση ενός P90; www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pascal Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2010 Να μια καλούτσικη φωτό :) Ναι, στο ίδιο μέγεθος είναι. Αν το σκέφτεσαι για την goldtop σου, γνώμη μου είναι να βάλεις mini μόνο για neck μαγνήτη και να αφήσεις τον p90 στη γέφυρα (αν δεν σε χαλάει το οπτικό αποτέλεσμα φυσικά). O mini στη γέφυρα (ο δικός μου τουλάχιστον και με το setup που έχει τώρα η κιθάρα) δεν μου αρέσει και τόσο πολύ. Σ' ευχαριστώ για το σχόλιο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2010 Να μια καλούτσικη φωτό :) ΚΟΥΚΛΑ!!! www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pascal Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2010 κι' άλλες δύο ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pascal Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2010 Ποστάρω το πρώτο take που είχα κάνει- χωρίς εικόνα. Είναι με κάπως λιγότερο gain και με πιο κατεβασμένο το tone, αλλά και χωρίς το επιπλέον compression του youtube :) gdeluxe-1.mp3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fatalv Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2010 Μπράβο pascal. Ωραίος ήχος και φράσεις που μετράνε, ειδικά στο 2ο μισό του κλιπ. Θα μπορούσες να κάνεις και share το backtrack για να τζαμάρουμε και εμείς; ε καταπληκτικέ pascal; :P :) ...από την πολλή γκαργκανέλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pascal Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2010 Άντε, δώστου να καταλάβει ;D Gary_Moore_Style_Backingtrack.mp3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση