kostri Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2010 Μπράβο σου neeq! :) Είναι πολύ καλό. Προτιμώ το πρώτο κλιπ, όπως ειπώθηκε είναι ό,τι πρέπει ο ήχος γι αυτή τη μελωδία. Δεν έχω τίποτε άλλο να πω, μπράβο σου και πάλι! :) :) Ανταλλάσω ΔΕΚΟ με baja telecaster. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2010 Moderator Share Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2010 Το είχα "χάσει" αυτό το θέμα. ;) Πολύ όμορφο. :) Βάλε και ένα βιογραφικό σου για να ξέρουμε πως να μιλαμε κλπ. 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2010 Ευχαριστω παιδια :) CV: Γεννηθηκα και προς το παρον ζω μεχρι να πεθανω :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2010 Βάλε και ένα βιογραφικό σου για να ξέρουμε πως να μιλαμε κλπ. 8) Off topic on Φίλε Moderator, προσπάθησα να ανεβάσω το βιογραφικό μου, γιατί το ζήτησαν κάτι παιδιά που παίζαν μέταλ...αλλά το σύστημα του Noiz δεν το δέχεται...μου λέει ότι είναι βαρύ...Μπορείς να μεσολαβήσεις να αυξηθεί το όριο του upload στο site? Ευχαριστώ Off topic off Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Bullfrog Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2010 Πολύ καλό. Θα "κόλλαγε" άνετα σε σκηνή από ταινία θρίλερ όπως κάθε παιδικό τραγούδι! ;) μπράβο! Make a married woman laugh and youre halfway there Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
The Genius Loci Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2010 Πολύ καλό. Θα "κόλλαγε" άνετα σε σκηνή από ταινία θρίλερ όπως κάθε παιδικό τραγούδι! ;) Μ'αρέσει πολύ ο τρόπος που σκέφτεσαι. ;D Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
THEOD Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2010 Μπράβο φίλε μου . Είναι γλυκύτατο :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
foxxx Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2010 πολυ ωραιο neeq ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2010 Όμορφο ,μπράβο σου :) No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkou Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2010 Λες και κάτι ήξερα και καθυστέρησα να το ακούσω ;) Πραγματικά υπέροχο!Μου έφτιαξες το βράδυ :) https://myspace.com/gkou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση