Evilnye Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2010 Σε τέτοιο κουρκούτι δε θα βάλεις μπύρα :/ Νομίζω δηλαδή. Λογικά αλεύρι νερό θα είναι. Καλό ακούγεται αλλά τα τηγανητά παχαίνουν. Το ίδιο δυνατό θα βγει αν το κάνεις πχ σε φούρνο στο γκριλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2010 Μια μικρή προσθήκη στο θέμα των κολοκυθοανθών: Στο εκτός συνόρων Μοναστήριο (νυν Μπίτολα), τους γεμίζουν (αφού τους πλύνουν καλά) με ψιλοκομμένη πιπεριά γλυκιά, τυρί φέτα και σκόρδο, τους ρίχνουν σε ένα ελαφρύ κουρκούτι και μετά στο καυτό λάδι (βαθιά κατσαρόλα). Αφήστε τη φαντασία σας να καλπάσει. Που να τη βρουν τη φέτα αυτοί εκεί ρε συ dmilo; Ένα λευκο τυρί βάζουν, το Balkansky syr, με γεύση αλμυρού σοβά... :D :D :D When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
faded Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2010 Λοιπόν......, τους κολοκυθοανθούς :) δεν τους βρίσκεις εύκολα γιατί είναι πολύ ευαίσθητο προιόν για να διατηρηθεί μέσα στην αλυσίδα εμπορίου τροφίμων. Στα χωριά έχουν τα περβόλια, πηγαίνουν τους μαζεύουν και σε λίγο βρίσκονται στο πιάτο. Στα αστικά κέντρα δυστυχώς δεν παίζει κάτι τέτοιο. Ισχύει αυτό. Νομίζω σε όλα τα χωριά φτιάχνουν. Στην Αργολίδα το λέμε κολοκυθοκορφάδες ή σκέτο κορφάδες. Νομίζω βγαίνει από το κορυφή=κορφή=κορφάδες ??? Anyway πολύ ωραίο φαγητό! ;D Τρώγεται και κρύο (είναι πιο ωραίο), ειδικά το καλοκαίρι. Με φέτα και ψωμάκι. ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chris gti Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2010 Σε τέτοιο κουρκούτι δε θα βάλεις μπύρα :/ Νομίζω δηλαδή. Λογικά αλεύρι νερό θα είναι. Καλό ακούγεται αλλά τα τηγανητά παχαίνουν. Το ίδιο δυνατό θα βγει αν το κάνεις πχ σε φούρνο στο γκριλ. Δεν με καταλαβες ;) Οι μπυρες δεν ειναι για το κουρκουτι, για το στομαχι ειναι προκειμενου να "σβησει" η σκορδιλα....!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chris gti Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2010 Ισχύει αυτό. Νομίζω σε όλα τα χωριά φτιάχνουν. Στην Αργολίδα το λέμε κολοκυθοκορφάδες ή σκέτο κορφάδες. Νομίζω βγαίνει από το κορυφή=κορφή=κορφάδες ??? Anyway πολύ ωραίο φαγητό! ;D Τρώγεται και κρύο (είναι πιο ωραίο), ειδικά το καλοκαίρι. Με φέτα και ψωμάκι. ;D [/quote Ελα ρε πατριωτη!!!!!!! Αργολιδα city και εδω..!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dmilo Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2010 Που να τη βρουν τη φέτα αυτοί εκεί ρε συ dmilo; Ένα λευκο τυρί βάζουν, το Balkansky syr, με γεύση αλμυρού σοβά... :D :D :D Λόγω της γειτονίας με Φλώρινα, έχουν φέεετα ;) (το balkanski sir παίζει πιο βόρεια, προς Σκόπια μεριά) Σε τέτοιο κουρκούτι δε θα βάλεις μπύρα :/ Νομίζω δηλαδή. Λογικά αλεύρι νερό θα είναι. Καλό ακούγεται αλλά τα τηγανητά παχαίνουν. Το ίδιο δυνατό θα βγει αν το κάνεις πχ σε φούρνο στο γκριλ. Το κουρκούτι είναι με αλεύρι, λάδι, λίγη μπύρα για να γίνουν τραγανά, και αντί για αλατοπίπερο βεγκέτα (κάτι σαν την Νοστιμιά της Maggi). Και ναι, τα τηγανητά όντως παχαίνουν (το γνωρίζω εκ πείρας!!!:)) αλλά δεν είναι και για χόρταση... έχεις 2-3 τέτοια λουλουδάκια, λίγο τουρσί και μισό κιλό τσίπουρο άνευ γλυκανίσου και γεια μας! :) Πάω για φαγητό. RANDOMIZE USR 0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theoctapus Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2010 Λοιπόν, άλλο ένα tip. Στο κουρκούτι βάλτε λίγο ρακί ή βότκα, περίπου ένα σφηνάκι για ένα βαθύ πιάτο κουρκούτι. Γίνεται απίστευτα τραγανό. Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WilliamSats Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2010 Πού ήταν αυτό το θέμα και μου ξέφυγε?? Λοιπόν πάρτε συνταγή γρήγορη και εύκολη απο μάγειρα ;), για τους κολοκυθανθούς. Σε ένα μπόλ βάζουμε τυρί philadelphia, ψιλοκομμένο σκόρδο, ψιλοκομμένο μαϊντανό, ψιλοκομμένο μπεΐκον, αλάτι, πιπέρι, λίγες σταγόνες χυμό λεμόνι. Ανακατεύουμε καλά τα υλικά και γεμίζουμε τους ανθούς, όχι τίγκα για να τους κλείσουμε απο πάνω σε στύλ φάκελο και μετά πανάρουμε σε αυγό-->φρυγανιά-->αυγό-->φρυγανιά και τηγανίζουμε σε καυτό λάδι (σπορέλαιο κατά προτίμηση) για 3-4 λεπτά. Πάρτε μπυρίτσες και απολαύστε!!! Lyrics: Wasted Time Between Solos!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2010 Στο τέλος θα πάει για στίκυ ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WilliamSats Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2010 Στο τέλος θα πάει για στίκυ ;D Φίνγερς? ;D ;D ;D Lyrics: Wasted Time Between Solos!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση