odis13 Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2010 Πού ήταν αυτό το θέμα και μου ξέφυγε?? Σε ένα μπόλ βάζουμε τυρί philadelphia, ψιλοκομμένο σκόρδο, ψιλοκομμένο μαϊντανό, ψιλοκομμένο μπεΐκον, αλάτι, πιπέρι, λίγες σταγόνες χυμό λεμόνι. Ανακατεύουμε καλά τα υλικά και γεμίζουμε τους ανθούς, όχι τίγκα για να τους κλείσουμε απο πάνω σε στύλ φάκελο και μετά πανάρουμε σε αυγό-->φρυγανιά-->αυγό-->φρυγανιά και τηγανίζουμε σε καυτό λάδι (σπορέλαιο κατά προτίμηση) για 3-4 λεπτά. Πάρτε μπυρίτσες και απολαύστε!!! Λιγο βαρυ θα γινει ρε συ, το κουρκουτι ακουγεται σαν καλυτερη ιδεα. Παντως μιας και ανεφερες παναρισμα με φρυγανια, την επομενη φορα που θα παναρετε καποιο φιλετο/σνιτσελ με φρυγανια, ριξτε μεσα στο τρυμα φρυγανιας λιγο τριμενο τυρι (καποιο σκληρο κιτρινο κατα προτιμηση) και ριγανη ή καποιο αλλο μυρωδικο. Μπομπα... Btw η μπυρα μπαινει στο κουρκουτι αλλα και σε φαγητα με σαλτσα οχι τοσο για λογους γευσης οσο για να βοηθησει στο "πηξημο". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
faded Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2010 Λιγο βαρυ θα γινει ρε συ, το κουρκουτι ακουγεται σαν καλυτερη ιδεα. Παντως μιας και ανεφερες παναρισμα με φρυγανια, την επομενη φορα που θα παναρετε καποιο φιλετο/σνιτσελ με φρυγανια, ριξτε μεσα στο τρυμα φρυγανιας λιγο τριμενο τυρι (καποιο σκληρο κιτρινο κατα προτιμηση) και ριγανη ή καποιο αλλο μυρωδικο. Μπομπα... Btw η μπυρα μπαινει στο κουρκουτι αλλα και σε φαγητα με σαλτσα οχι τοσο για λογους γευσης οσο για να βοηθησει στο "πηξημο". προτείνω ανεπιφύλακτα στο σνίτσελ το μοσχοκάρυδο Πού ήταν αυτό το θέμα και μου ξέφυγε?? Λοιπόν πάρτε συνταγή γρήγορη και εύκολη απο μάγειρα ;), για τους κολοκυθανθούς. Σε ένα μπόλ βάζουμε τυρί philadelphia, ψιλοκομμένο σκόρδο, ψιλοκομμένο μαϊντανό, ψιλοκομμένο μπεΐκον, αλάτι, πιπέρι, λίγες σταγόνες χυμό λεμόνι. Ανακατεύουμε καλά τα υλικά και γεμίζουμε τους ανθούς, όχι τίγκα για να τους κλείσουμε απο πάνω σε στύλ φάκελο και μετά πανάρουμε σε αυγό-->φρυγανιά-->αυγό-->φρυγανιά και τηγανίζουμε σε καυτό λάδι (σπορέλαιο κατά προτίμηση) για 3-4 λεπτά. Πάρτε μπυρίτσες και απολαύστε!!! βαρύ θα είναι αλλά sounds delicious ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WilliamSats Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2010 Λιγο βαρυ θα γινει ρε συ, το κουρκουτι ακουγεται σαν καλυτερη ιδεα. Παντως μιας και ανεφερες παναρισμα με φρυγανια, την επομενη φορα που θα παναρετε καποιο φιλετο/σνιτσελ με φρυγανια, ριξτε μεσα στο τρυμα φρυγανιας λιγο τριμενο τυρι (καποιο σκληρο κιτρινο κατα προτιμηση) και ριγανη ή καποιο αλλο μυρωδικο. Μπομπα... Btw η μπυρα μπαινει στο κουρκουτι αλλα και σε φαγητα με σαλτσα οχι τοσο για λογους γευσης οσο για να βοηθησει στο "πηξημο". Σωστό το τιπ για τη φρυγανιά. Αλλά! Το κουρκούτι, επειδή γίνετε σαν ζυμάρι στο ψήσιμο, το λάδι που τραβάει το κρατάει και μετά το ψήσιμο (άσε που αν ψηθεί πολύ απότομα, απο μέσα μένει άψητο). Το παναρισμένο, αν το αφήσουμε για 4-5 λεπτά πάνω σε χαρτί κουζίνας θα τραβήξει το περισσότερο λάδι. Lyrics: Wasted Time Between Solos!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dmilo Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2010 Η βεγκέτα που προανέφερα (μείγμα μπαχαρικών και χορταρικών) είναι ό,τι πρέπει για προσθήκη στη φρυγανιά για το πανάρισμα. Υπάρχει πλέον σε όλα τα σουπερμάρκετς ;) Και μια και, απ΄ ότι φαίνεται, οι λάτρεις του καλού φαγητού (ως χρήστες αλλά και ως παρασκευαστές) είναι αρκετοί ανάμεσά μας, προτείνω και κάτι για διάβασμα (το πήρα για μένα και για αρκετούς φίλους, είναι εξαιρετικό): :):):):) RANDOMIZE USR 0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theoctapus Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2010 Επίσης, αντί φρυγανιάς στο πανάρισμα μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τριμμένα corn flakes (όχι ολικής άλεσης, είναι σκληρά και έχουν γεύση χαρτόνι) Και μια και, απ΄ ότι φαίνεται, οι λάτρεις του καλού φαγητού (ως χρήστες αλλά και ως παρασκευαστές) είναι αρκετοί ανάμεσά μας, προτείνω και κάτι για διάβασμα (το πήρα για μένα και για αρκετούς φίλους, είναι εξαιρετικό): Είπαμε τα πάντα μέταλ αλλά αυτό είναι too much :). Θα έχει πάντως ενδιαφέρον. Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dmilo Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2010 Πραγματικά έχει ενδιαφέρον.... διαπιστώνεις τι καλές ψυχούλες κρύβονται σε διάφορα death/grind/black/doom/growl συγκροτήματα (π.χ. φασόλια με ρύζι από τους Eyehategod, αρνάκι εξοχικό από τους Rotting Christ ή Black Forest Cake από την Doro :)) RANDOMIZE USR 0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2010 Μα δεν είναι κ καμιά τρελή έκπληξη. Όλη η εικόνα των εξτρήμ συγκροτημάτων είναι εμπορικό παιχνίδι. Πάντως για να επιλέξει κάποιος τέτοιο βιβλίο μαγειρικής πρέπει να είναι πολύ metal till I die ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WilliamSats Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2010 Πραγματικά έχει ενδιαφέρον.... διαπιστώνεις τι καλές ψυχούλες κρύβονται σε διάφορα death/grind/black/doom/growl συγκροτήματα (π.χ. φασόλια με ρύζι από τους Eyehategod, αρνάκι εξοχικό από τους Rotting Christ ή Black Forest Cake από την Doro :)) Σαντιγή απο τους Cream και στην κορφή κανέλα ;D ;D ;D Lyrics: Wasted Time Between Solos!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dmilo Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2010 Πάντως για να επιλέξει κάποιος τέτοιο βιβλίο μαγειρικής πρέπει να είναι πολύ metal till I die ;D Εγώ πάντως το δώρισα και στη μάνα μου. Της άρεσε αφάνταστα. (και δεν είναι μέταλ, τουλάχιστον έτσι με έχει αφήσει να νομίζω..... ;)) RANDOMIZE USR 0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bihlas87 Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2010 Αυτό είναι για αρχάριους, υπάρχει και το shredding in the kitchen για προχωρημένους με τεχνικές όπως το 8-finger vegetable chopping. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση