Προς το περιεχόμενο

Γεμιστά και εναλλακτικές συνταγές


vagmer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πού ήταν αυτό το θέμα και μου ξέφυγε??

 

Σε ένα μπόλ βάζουμε τυρί philadelphia, ψιλοκομμένο σκόρδο, ψιλοκομμένο μαϊντανό, ψιλοκομμένο μπεΐκον, αλάτι, πιπέρι, λίγες σταγόνες χυμό λεμόνι.

Ανακατεύουμε καλά τα υλικά και γεμίζουμε τους ανθούς, όχι τίγκα για να τους κλείσουμε απο πάνω σε στύλ φάκελο και μετά πανάρουμε σε αυγό-->φρυγανιά-->αυγό-->φρυγανιά και τηγανίζουμε σε καυτό λάδι (σπορέλαιο κατά προτίμηση) για 3-4 λεπτά.

 

Πάρτε μπυρίτσες και απολαύστε!!!

 

Λιγο βαρυ θα γινει ρε συ, το κουρκουτι ακουγεται σαν καλυτερη ιδεα. Παντως μιας και ανεφερες παναρισμα με φρυγανια, την επομενη φορα που θα παναρετε καποιο φιλετο/σνιτσελ με φρυγανια, ριξτε μεσα στο τρυμα φρυγανιας λιγο τριμενο τυρι (καποιο σκληρο κιτρινο κατα προτιμηση) και ριγανη ή καποιο αλλο μυρωδικο. Μπομπα...

 

Btw η μπυρα μπαινει στο κουρκουτι αλλα και σε φαγητα με σαλτσα οχι τοσο για λογους γευσης οσο για να βοηθησει στο "πηξημο".

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντήσεις 61
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Λιγο βαρυ θα γινει ρε συ, το κουρκουτι ακουγεται σαν καλυτερη ιδεα. Παντως μιας και ανεφερες παναρισμα με φρυγανια, την επομενη φορα που θα παναρετε καποιο φιλετο/σνιτσελ με φρυγανια, ριξτε μεσα στο τρυμα φρυγανιας λιγο τριμενο τυρι (καποιο σκληρο κιτρινο κατα προτιμηση) και ριγανη ή καποιο αλλο μυρωδικο. Μπομπα...

 

Btw η μπυρα μπαινει στο κουρκουτι αλλα και σε φαγητα με σαλτσα οχι τοσο για λογους γευσης οσο για να βοηθησει στο "πηξημο".

 

προτείνω ανεπιφύλακτα στο σνίτσελ το μοσχοκάρυδο

 

 

Πού ήταν αυτό το θέμα και μου ξέφυγε??

 

Λοιπόν πάρτε συνταγή γρήγορη και εύκολη απο μάγειρα ;), για τους κολοκυθανθούς.

 

Σε ένα μπόλ βάζουμε τυρί philadelphia, ψιλοκομμένο σκόρδο, ψιλοκομμένο μαϊντανό, ψιλοκομμένο μπεΐκον, αλάτι, πιπέρι, λίγες σταγόνες χυμό λεμόνι.

Ανακατεύουμε καλά τα υλικά και γεμίζουμε τους ανθούς, όχι τίγκα για να τους κλείσουμε απο πάνω σε στύλ φάκελο και μετά πανάρουμε σε αυγό-->φρυγανιά-->αυγό-->φρυγανιά και τηγανίζουμε σε καυτό λάδι (σπορέλαιο κατά προτίμηση) για 3-4 λεπτά.

 

Πάρτε μπυρίτσες και απολαύστε!!!

 

βαρύ θα είναι αλλά sounds delicious  ;D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Λιγο βαρυ θα γινει ρε συ, το κουρκουτι ακουγεται σαν καλυτερη ιδεα. Παντως μιας και ανεφερες παναρισμα με φρυγανια, την επομενη φορα που θα παναρετε καποιο φιλετο/σνιτσελ με φρυγανια, ριξτε μεσα στο τρυμα φρυγανιας λιγο τριμενο τυρι (καποιο σκληρο κιτρινο κατα προτιμηση) και ριγανη ή καποιο αλλο μυρωδικο. Μπομπα...

 

Btw η μπυρα μπαινει στο κουρκουτι αλλα και σε φαγητα με σαλτσα οχι τοσο για λογους γευσης οσο για να βοηθησει στο "πηξημο".

Σωστό το τιπ για τη φρυγανιά. Αλλά!

Το κουρκούτι, επειδή γίνετε σαν ζυμάρι στο ψήσιμο, το λάδι που τραβάει το κρατάει και μετά το ψήσιμο (άσε που αν ψηθεί πολύ απότομα, απο μέσα μένει άψητο). Το παναρισμένο, αν το αφήσουμε για 4-5 λεπτά πάνω σε χαρτί κουζίνας θα τραβήξει το περισσότερο λάδι.

Lyrics: Wasted Time Between Solos!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η βεγκέτα που προανέφερα (μείγμα μπαχαρικών και χορταρικών) είναι ό,τι πρέπει για προσθήκη στη φρυγανιά για το πανάρισμα. Υπάρχει πλέον σε όλα τα σουπερμάρκετς ;)

 

Και μια και, απ΄ ότι φαίνεται, οι λάτρεις του καλού φαγητού (ως χρήστες αλλά και ως παρασκευαστές) είναι αρκετοί ανάμεσά μας, προτείνω και κάτι για διάβασμα (το πήρα για μένα και για αρκετούς φίλους, είναι εξαιρετικό):

cover_hellbent-1.jpg

:):):):)

RANDOMIZE USR 0

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επίσης, αντί φρυγανιάς στο πανάρισμα μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τριμμένα corn flakes (όχι ολικής άλεσης, είναι σκληρά και έχουν γεύση χαρτόνι)

 

Και μια και, απ΄ ότι φαίνεται, οι λάτρεις του καλού φαγητού (ως χρήστες αλλά και ως παρασκευαστές) είναι αρκετοί ανάμεσά μας, προτείνω και κάτι για διάβασμα (το πήρα για μένα και για αρκετούς φίλους, είναι εξαιρετικό):

 

Είπαμε τα πάντα μέταλ αλλά αυτό είναι too much  :). Θα έχει πάντως ενδιαφέρον.

Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πραγματικά έχει ενδιαφέρον.... διαπιστώνεις τι καλές ψυχούλες κρύβονται σε διάφορα death/grind/black/doom/growl συγκροτήματα (π.χ. φασόλια με ρύζι από τους Eyehategod,  αρνάκι εξοχικό από τους Rotting Christ ή Black Forest Cake από την Doro :))

RANDOMIZE USR 0

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μα δεν είναι κ καμιά τρελή έκπληξη. Όλη η εικόνα των εξτρήμ συγκροτημάτων είναι εμπορικό παιχνίδι.

 

Πάντως για να επιλέξει κάποιος τέτοιο βιβλίο μαγειρικής πρέπει να είναι πολύ metal till I die ;D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πραγματικά έχει ενδιαφέρον.... διαπιστώνεις τι καλές ψυχούλες κρύβονται σε διάφορα death/grind/black/doom/growl συγκροτήματα (π.χ. φασόλια με ρύζι από τους Eyehategod,  αρνάκι εξοχικό από τους Rotting Christ ή Black Forest Cake από την Doro :))

Σαντιγή απο τους Cream και στην κορφή κανέλα ;D ;D ;D

Lyrics: Wasted Time Between Solos!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πάντως για να επιλέξει κάποιος τέτοιο βιβλίο μαγειρικής πρέπει να είναι πολύ metal till I die ;D

 

Εγώ πάντως το δώρισα και στη μάνα μου. Της άρεσε αφάνταστα. (και δεν είναι μέταλ, τουλάχιστον έτσι με έχει αφήσει να νομίζω..... ;))

RANDOMIZE USR 0

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου