dmilo Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2010 Καλή όρεξη ;) RANDOMIZE USR 0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fuZZed Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2010 παπαριες Μαρίτσα΄μ αγαπητοι...... ::) Γιατρός!!! Τι γιατρός?? Μετεωρολόγος..!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theoctapus Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2010 Καλά αφήστε τα αυτά. Έχουμε πιο σημαντικά πράγματα.... :P Λοιπόν......, τους κολοκυθοανθούς :) δεν τους βρίσκεις εύκολα γιατί είναι πολύ ευαίσθητο προιόν για να διατηρηθεί μέσα στην αλυσίδα εμπορίου τροφίμων. Στα χωριά έχουν τα περβόλια, πηγαίνουν τους μαζεύουν και σε λίγο βρίσκονται στο πιάτο. Στα αστικά κέντρα δυστυχώς δεν παίζει κάτι τέτοιο. Καλά αυτό με το μπασμάτι και το σαφράν με έστειλε, θα το δοκιμάσω οπωσδήποτε μήπως και βελτιωθεί η κατά τα άλλα πολύ μέτρια κλασσική συνταγή των γεμιστών. Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2010 Ο Βασιλόπουλος όταν μπορεί να βρει στην εποχή τους φέρνει. Επίσης εναλλακτικό γέμισμα για γεμιστά, πληγούρι ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theoctapus Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2010 Επίσης, η γέμιση με ρύζι μπορεί να μπουσταριστεί με τον κλασσικό συνδυασμό κουκουνάρι-σταφίδα και αν είσαι μερακλής, ψιλοκομμένο μανιτάρι. Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Lorda01 Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2010 Παρακαλώ, να αλλάξει ο τίτλος και να γίνει: 10 μικρούτσικες συνταγές για γεμιστά. Ευχαριστώ ;D http://www.youtube.com/user/georgek1512 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dmilo Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2010 Μια μικρή προσθήκη στο θέμα των κολοκυθοανθών: Στο εκτός συνόρων Μοναστήριο (νυν Μπίτολα), τους γεμίζουν (αφού τους πλύνουν καλά) με ψιλοκομμένη πιπεριά γλυκιά, τυρί φέτα και σκόρδο, τους ρίχνουν σε ένα ελαφρύ κουρκούτι και μετά στο καυτό λάδι (βαθιά κατσαρόλα). Αφήστε τη φαντασία σας να καλπάσει. RANDOMIZE USR 0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theoctapus Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2010 Μια μικρή προσθήκη στο θέμα των κολοκυθοανθών: Στο εκτός συνόρων Μοναστήριο (νυν Μπίτολα), τους γεμίζουν (αφού τους πλύνουν καλά) με ψιλοκομμένη πιπεριά γλυκιά, τυρί φέτα και σκόρδο, τους ρίχνουν σε ένα ελαφρύ κουρκούτι και μετά στο καυτό λάδι (βαθιά κατσαρόλα). Αφήστε τη φαντασία σας να καλπάσει. F#@k yeah..... Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2010 F#@k yeah..... I am so trying this. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chris gti Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2010 Μια μικρή προσθήκη στο θέμα των κολοκυθοανθών: Στο εκτός συνόρων Μοναστήριο (νυν Μπίτολα), τους γεμίζουν (αφού τους πλύνουν καλά) με ψιλοκομμένη πιπεριά γλυκιά, τυρί φέτα και σκόρδο, τους ρίχνουν σε ένα ελαφρύ κουρκούτι και μετά στο καυτό λάδι (βαθιά κατσαρόλα). Αφήστε τη φαντασία σας να καλπάσει. Πω πω μαγκα μου, τι ειπες τωρα?????? Μιλαμε θελεις 1 κιβωτιο μπυρες για καθε κολοκυθοανθο...!! :P :P :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση