Προς το περιεχόμενο

Γεμιστά και εναλλακτικές συνταγές


vagmer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Την τριμμενη φρυγανια τη βαζεις απο την αρχη η προς το τελος για να μην "αρπαξει" η ντοματα???

στην αρχη ΠΑΝΤΑ !!! σταυρωνεις τισ ντοματες στο νοτο και τις πιπεριες  στο βορια ...

στην αρχη στους 250 Hz και μολις βρασουν κατεβαζεις μια κλιμακα στα 220 db.

Για μια ωρα DOLBY SURROUND ...

Βe Fa ! :o

 

musique non stop

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντήσεις 61
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Αντί για τριμμένη φρυγανιά, καλύτερα απλωμένα αμπελόφυλλα κ ντομάτες. Η φρυγανιά θα μαζέψει κ τα υγρά κ δε νομίζω να είναι επιθυμητό.

Γεμιστά παντού κ πάντα με κιμά.

 

Με μπασμάτι το είχα σκεφτεί κ θα ήταν ενδιαφέρον με φύλλα από κυκλάμινο αντί αμπελόφυλλα. Αλλά εκεί μάλλον δεν θα ήθελα κιμά.

 

ΥΓ Έβαλα λίγο ν ακούσω Θ. Μικρούτσικο. Πως την αντέχετε τη φωνή του; Και το ρωτάω εγώ που ακούω πολλούς κακόφωνους.  :-\

Σου προτεινω ανεπιφυλακτα τη φαση Basmati-Safran σε γεμιστα, αλλα με hardcore κιμα 50-50 μοσχαρισιο-χοιρινο....!!!

Ο Μικρουτσικος ποτε δεν ειπαμε οτι ειναι τραγουδιστης....Ειναι ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΤΗΣ-ΜΑΕΣΤΡΟΣ-ΣΥΝΘΕΤΗΣ...ουτε τραγουδιστης, ουτε πιανιστας, ουτε Υπουργος.... ;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παιδες δε ξερω αν εχετε δοκιμασει, αλλα τα καλυτερα γεμιστα ειναι οι "ανθοι". Ειναι μαλιστα τα μονα γεμιστοειδη που εχουν τοσο ωραια και ισσοροπημενη γευση που τα προτιμω ΧΩΡΙΣ κιμα (και μιλαμε για ανθρωπο που βαζει κιμα στα παντα εκτος απο τον καφε του).

 

Οι ανθοι ειναι ουσιαστικα τα ανθη της κολοκυθιας...ειναι παραδοσιακο Κυπριακο πιατο και νομιζω απανταται και σε μερικα ελληνικα νησια οπως η Κρητη. Κατα τα αλλα ειναι αγνωστο...Αν ομως καταφερετε να βρειτε ποτε ανθους, φατε και θα με θυμηθειτε...χωρις κιμα και μαγειρεμενοι στην κατσαρολα, οπως τα ντολμαδακια.

 

 

Υ.Γ. Η αγαπη μου για αυτο το φαι ειναι τετοια που δε καταφερα να συγκρατηθω και μαμησα το thread. Σχωρατε με που αμαρτησα...

 

Υ.Γ.2 Στη συμβουλη του αποκατω, δοκιμαστε και κατι παρομοιο αλλα με mascarpone (κρεμωδες τυρι)...οταν ψηθει γινεται σαν μπεσαμελ.

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ενοειται κορυφη!

Το σκισαμε που το σκισαμε το topic, ριχνω tip για τους λατρεις της μαγειρικης....Στο παπουτσακι, στην τελικη στρωση τυριων στην κορυφη, καντε χαρμανι σκληρο κεφαλοτυρι, παρμεζανα και  :P :P :P ροκφωρ....ολα μαζι ανακατεμα σε μπωλ και απλωμα πανω στη μελιτζανα 10-15 λεπτα πριν τα βγαλεις...εννοειται μονο για αυτους που τους αρεσει το ροκφωρ...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παιδες δε ξερω αν εχετε δοκιμασει, αλλα τα καλυτερα γεμιστα ειναι οι "ανθοι". Ειναι μαλιστα τα μονα γεμιστοειδη που εχουν τοσο ωραια και ισσοροπημενη γευση που τα προτιμω ΧΩΡΙΣ κιμα (και μιλαμε για ανθρωπο που βαζει κιμα στα παντα εκτος απο τον καφε του).

 

Οι ανθοι ειναι ουσιαστικα τα ανθη της κολοκυθιας...ειναι παραδοσιακο Κυπριακο πιατο και νομιζω απανταται και σε μερικα ελληνικα νησια οπως η Κρητη. Κατα τα αλλα ειναι αγνωστο...Αν ομως καταφερετε να βρειτε ποτε ανθους, φατε και θα με θυμηθειτε...χωρις κιμα και μαγειρεμενοι στην κατσαρολα, οπως τα ντολμαδακια.

 

 

[Πες τα χρυσοστομε!!!! Εμεις εδω τα λεμε "λουλουδοκολοκυθα" και ειναι απλα θρησκεια, τροπος ζωης, αποψη και κοσμοθεωρια... ;D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παιδες δε ξερω αν εχετε δοκιμασει, αλλα τα καλυτερα γεμιστα ειναι οι "ανθοι".

Πω πω φοβερό φαγητό.Με διαφορά τα καλύτερα γεμιστά.Το φτιάχνουμε συχνά στην Μεσσηνία.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οι ανθοι ειναι ουσιαστικα τα ανθη της κολοκυθιας...ειναι παραδοσιακο Κυπριακο πιατο και νομιζω απανταται και σε μερικα ελληνικα νησια οπως η Κρητη. Κατα τα αλλα ειναι αγνωστο...

Μπα, τους φτιάχνουν σε πολλές περιοχές. Πρόσφατα έφαγα ανθούς στη Μαγνησία.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου