vagmer Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2010 Γεια σου φιλε μου! Ολα καλα? ;) Ακουω/παιζω (αυτη την εποχη τουλαχιστον) Morbid Angel, Satriani, Beyonce, Καζαντζιδη, Διονυσιου, DiMeola και οτι αλλο αρπαξει ο κ@λος μου...! Για το σοβαρο θεμα που εθιξες : Λιιιιιιιιιγο σκορδακι, 2 κυβους ζωμο βοδινο και ρυζακι Basmatti με λιιιιιγο Κροκο Κοζανης (προαιρετικα).... :D Να βαλεις και λιγο δυοσμο και τριμενη φρυγανια !!! ;) musique non stop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spy Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2010 Για το σοβαρο θεμα που εθιξες : Λιιιιιιιιιγο σκορδακι, 2 κυβους ζωμο βοδινο και ρυζακι Basmatti με λιιιιιγο Κροκο Κοζανης (προαιρετικα).... :D BASMATI ΣΤΑ ΓΕΜΙΣΤΑ??? ΑΠΟΧΩΡΩ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chris gti Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2010 BASMATI ΣΤΑ ΓΕΜΙΣΤΑ??? ΑΠΟΧΩΡΩ. ;DΕιμαι της παλιας σχολης : γεμιστα = κιμας + λιιιιιιγο ρυζακι για το εντερο" ;D Καλη ορεξη!!!!! ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chris gti Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2010 Γεια σου φιλε μου! Ολα καλα? ;) Ακουω/παιζω (αυτη την εποχη τουλαχιστον) Morbid Angel, Satriani, Beyonce, Καζαντζιδη, Διονυσιου, DiMeola και οτι αλλο αρπαξει ο κ@λος μου...! Για το σοβαρο θεμα που εθιξες : Λιιιιιιιιιγο σκορδακι, 2 κυβους ζωμο βοδινο και ρυζακι Basmatti με λιιιιιγο Κροκο Κοζανης (προαιρετικα).... :D Να βαλεις και λιγο δυοσμο και τριμενη φρυγανια !!! ;) Ρε συ, τριμμενη φρυγανια στον κιμα στα γεμιστα??? Δεν βαζω καλυτερα ψαροκολλα?? Στοκος θα γινει!!! ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chris gti Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2010 Εχει γελιο το για ποτε γινεται ενα topic για τον Μικρουτσικο => topic Βεφα στην κουζινα ολοταχως....!!(Οχι πως δεν του αρεσει του Μικρουτσικου το φαι ;D) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagmer Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2010 Γεια σου φιλε μου! Ολα καλα? ;) Ακουω/παιζω (αυτη την εποχη τουλαχιστον) Morbid Angel, Satriani, Beyonce, Καζαντζιδη, Διονυσιου, DiMeola και οτι αλλο αρπαξει ο κ@λος μου...! Για το σοβαρο θεμα που εθιξες : Λιιιιιιιιιγο σκορδακι, 2 κυβους ζωμο βοδινο και ρυζακι Basmatti με λιιιιιγο Κροκο Κοζανης (προαιρετικα).... :D Να βαλεις και λιγο δυοσμο και τριμενη φρυγανια !!! ;) Ρε συ, τριμμενη φρυγανια στον κιμα στα γεμιστα??? Δεν βαζω καλυτερα ψαροκολλα?? Στοκος θα γινει!!! ;) Την τριμμενη φρυγανια την πασπαλειζουν απο πανω στα καπακια ωστε να μην ''αρπαξει'' το ευαισθητο γεμιστο ! musique non stop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chris gti Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2010 Την τριμμενη φρυγανια την πασπαλειζουν απο πανω στα καπακια ωστε να μην ''αρπαξει'' το ευαισθητο γεμιστο ! R E S P E C T !!!!!! Τρελλο tip!!!! H Bεφα εισαι?????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagmer Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2010 R E S P E C T !!!!!! Τρελλο tip!!!! H Bεφα εισαι?????? ο αδερφος του μικρουτσικου !!! αχ αχ αχ !!! :'( ;D musique non stop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chris gti Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2010 Την τριμμενη φρυγανια τη βαζεις απο την αρχη η προς το τελος για να μην "αρπαξει" η ντοματα??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2010 Αντί για τριμμένη φρυγανιά, καλύτερα απλωμένα αμπελόφυλλα κ ντομάτες. Η φρυγανιά θα μαζέψει κ τα υγρά κ δε νομίζω να είναι επιθυμητό. Γεμιστά παντού κ πάντα με κιμά. Με μπασμάτι το είχα σκεφτεί κ θα ήταν ενδιαφέρον με φύλλα από κυκλάμινο αντί αμπελόφυλλα. Αλλά εκεί μάλλον δεν θα ήθελα κιμά. ΥΓ Έβαλα λίγο ν ακούσω Θ. Μικρούτσικο. Πως την αντέχετε τη φωνή του; Και το ρωτάω εγώ που ακούω πολλούς κακόφωνους. :-\ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση