PathosRey Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2010 Μα το είπε απ την αρχή ;) Συμφωνώ απόλυτα, και εγώ θα προτιμούσα πχ μια Κινέζικη Τokai lp απο μια Epiphone για το ομορφότερο headstock... και για να μην δώσω τα λεφτά μου έμμεσα στη Gibson. Το σχημα ειναι σχεδον ιδιο μονο το pickguard αλλαζει και το headstock. Και να σου πω και κατι καλυτερα μια LTD παρα ενα ακριbες αντιγραφο της Gibson. Αλλα και και την original gibson να συγκρινεις με την ESP (και οι δυο κοστιζουν γυρω στα 1600) και μονο απο τα χαρακτηριστικα καταλαβαινεις ποια υπερτερει. ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
yannis37 Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2010 κατσε να βγει σε LTD πρώτα, να δοκιμαστεί και μετά θα πούμε. ;) τώρα μιλάμε για low budjet firebird ψηηηηνοοοομαιαιαιαιαιαιαιαι HOME www.noiz.gr/index.php?action=media;sa=album;in=103 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spiros69 Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2010 Johnny πόσο έχει το κουπί αυτό??κι εγώ καραψήνομαι.... :o 325?? πολλά μου φαίνονται..σε J&D δεν έχει τπτ :-\ ?? Bihla την έδωσες την Squeir CP50s???..άντε γιατί το GAS μου χτύπησε κόκκινο.. seven deadly sins.......... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bihlas87 Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2010 Bihla την έδωσες την Squeir CP50s??? Μίλησα με κάποιον για ανταλλαγή με cv tele. Eσύ είχες τηλεφωνήσει για πώληση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
yannis37 Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2010 spyro ασε ....έγω φοβαμαι να βάλω θερμόμετρο ;D όχι δεν ειναι πολλά.....ειναι οργανάκι τρελό....στρώνεις τραπεζομάντηλο και σερβίρεις και dinner αμα λάχει να ουμ ;D θα βλέπω εφιάλτες σήμερα. Tokai firebird και................................. HOME www.noiz.gr/index.php?action=media;sa=album;in=103 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spiros69 Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2010 Μίλησα με κάποιον για ανταλλαγή με cv tele. Eσύ είχες τηλεφωνήσει για πώληση? Όχι τώρα την είδα.....δεν γράφει τιμή πάντως :-* Το εργαλείο Γιάννη είναι όντως πολύ δυνατό αλλά δεν κάνει για μένα...Πορώθηκα να πάρω κανά Classic Player 50-60s να της αλλάξω τα φώτα εεεε τα ηλεκτρικά ήθελα να πώ... :P Και για καμμιά BACH ψήνομαι..... :-\ seven deadly sins.......... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
yannis37 Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2010 epiphone korina explorer HOME www.noiz.gr/index.php?action=media;sa=album;in=103 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spiros69 Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2010 http://www.bachmusik.com/en/bach-bfb-1-dhb-reverse_p1265 seven deadly sins.......... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
yannis37 Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2010 οπότε για να δινουμε και ένα τέλος στην συγκεκριμένη αναζήτηση και χωρίς να έχουμε κάποιο review (βασικό) παρά μόνο από specs, έχουμε όσες αναφέρθηκαν παραπάνω. Και από την στιγμή που παίζει η Τokai νομίζω θα συμφωνούμε όλοι ότι δεν υπάρχει σε αυτά τα χρήματα κάτι καλύτερο. οπότε ΑΝ μπορέσει κανεις να βρει tokai ειναι καλύτερα. HOME www.noiz.gr/index.php?action=media;sa=album;in=103 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
yannis37 Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2010 την χτύπησα αδέρφια ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D τώρα, ή πήρα την τελευταία ή πήρα τα @$&@*#@ μου. όταν έκανα την παραγγελία έλεγε in stock και μου την προχώρησε κανονικά. τώρα μπήκα ξανά και λέει not in stock. http://www.richtonemusic.co.uk/guitars-1/electric-guitars-2/tokai-fb45-firebird-electric-guitar-violin-sunburst-1909.html let's hope. HOME www.noiz.gr/index.php?action=media;sa=album;in=103 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση