Προς το περιεχόμενο

Fender 60's classic player stratocaster - απορία

telemanic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καθοτι (από,τι ξερω) μονο η Fender 60's classic player stratocaster και η Eric Johnson strat εχουν 12αρι radius και αφού η δευτερη ειναι ακριβη για το budget μου, επελεξα την 60s classic player για να την μεταμορφωσω (κακοποιησω κατα καποιους) σε heavy shredομηχανή. Με αλλα λογια θα τη σκαψω και θα βαλω διπλο στη θεση bridge.

Η απορια μου ειναι η εξης:

Υπαρχει καποιος περιορισμος λογω των υπολοιπων vintage χαρακτηριστικων της κιθαρας προκειμενου να τη χρησιμοποιω (ε,ναι, θα το πω) για heavy metal;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 30
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

ο αριθμος των ταστων που ειναι 21 και μαλλον δεν κανει για shred..............το vintage τρεμολο.......αν τα παραβλεψεις ολα αυτα....εισαι ωραιος....

;)

p.s βεβαια θα χαλασεις μια πολυ ωραια κιθαρα.....βαζοντας διπλο.......στη θεση του μονου.....αφου η κιθαρα ειναι vintage γενικοτερα  ::)

RUN FOREST....RUN!!!!

Καθοτι (από,τι ξερω) μονο η Fender 60's classic player stratocaster και η Eric Johnson strat εχουν 12αρι radius και αφού η δευτερη ειναι ακριβη για το budget μου, επελεξα την 60s classic player για να την μεταμορφωσω (κακοποιησω κατα καποιους) σε heavy shredομηχανή. Με αλλα λογια θα τη σκαψω και θα βαλω διπλο στη θεση bridge.

Είσαι σίγουρος ότι η 60άρα έχει 12άρι? (το λέω γιατί μια original του '60 που έχω καθώς και οι reissue,7.25 έχουν)

Η απορια μου ειναι η εξης:

Υπαρχει καποιος περιορισμος λογω των υπολοιπων vintage χαρακτηριστικων της κιθαρας προκειμενου να τη χρησιμοποιω (ε,ναι, θα το πω) για heavy metal;

Απολύτως κανένας,εφόσον σε βολεύει το πάχος του neck και τα ενδεχομένως vintage (small) τάστα που θα έχει.(λέω ενδεχομένως διότι με μπέρδεψες με το 12άρι radius που λες οτί έχει η κιθάρα)

Ίσως το μεγαλύτερο πρόβλημα θα σου το δημιουργήσει το vintage-style tremolo που (πάλι μάλλον λέω) θα έχει η κιθάρα,το οποίο ΔΕΝ κάνει για heavy metal... ;D

"And remember Carol, the last card is the Alien card. We are going to have to build space-based weapons against aliens and all of it is a lie"

Kαλά βρε, τόσες μεταλοκιθάρες κυκλοφορούν, από ένα κάρρο εταιρίες και για όλα τα πορτοφόλια. Είναι ανάγκη να πάρεις Fender και να τη γ@.....ς? ???

InfluenSir!

Kαλά βρε, τόσες μεταλοκιθάρες κυκλοφορούν, από ένα κάρρο εταιρίες και για όλα τα πορτοφόλια. Είναι ανάγκη να πάρεις Fender και να τη γ@.....ς? ???

Είναι ανάγκη.

Η κιθάρα δε χαλάει αν τη σκάψει λίγο, κσι στο κάτω κάτω όποτε θέλει βάζει πάλι το s-s-s pickguard. Δε μ αρέσει το μέταλ, αλλά και σ' άλλα είδη βάζουν διπλό. ;)

Όσον αφορά το τρέμολο, δηλαδή αυτοί που παίζουν μέταλ με κιθάρες χωρίς τρέμολο δε θα πρεπε;

Γενικά νομίζω ότι είναι πολύ καλή ιδέα να πειραματιστείς, ειδικά με μια στρατ, για να βρεις τι σου αρέσει πραγματικά. Τι είναι vintage το ξέρουμε όλοι, αλλά πιο σημαντικό από την κιθαριστική "ορθοδοξία" είνα να βρεις τον ήχο σου

"[...] the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt."

1.η κιθαρα εχει λεπτο μπρατσο, 12αρι radius & jumbo frets

2.η κιθαρα ΔΕΝ εχει vintage tremolo

3.η κιθαρα ΔΕΝ χαλαει αν της αλλαξεις pickguard & σκαψεις κατω απο αυτο για διπλο

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Παρε μια Ibanez,ειναι κριμα να χαλασεις μια τετοια κιθαρα που ειναι φτιαγμενη για πολυυυυ διαφορετικα πραγματα....

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου