rocka cola Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2010 προσοχη ακολουθει πορνογραφικο υλικο. Απομακρυνεται τα παιδια απο την οθονη. http://www.voxamps.com/us/Handwired/ enjoy! :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
tanS Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2010 http://www.dv247.com/guitars/vox-ac15hw1x-guitar-valve-amplifier-combo--78479 ΤΒΑ euros? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pascal Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2010 Όλα καλά, αλλά δεν έχει πλέον EF86 κανάλι. Το οποίο -κατά τη γνώμη μου- είναι πολύ καλύτερο από το κανονικό του (έχω αυτόν που κυκλοφορεί τώρα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rocka cola Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2010 δεν πρεπει να κυκλοφορουν ακομα...αλλα λογικα θα ειναι στα 1000+ συγκριτικα με την τιμη των προηγουμενων μοντελων. Δηλαδη τι διαφορα εχει εκεινο το καναλι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pascal Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2010 Χρησιμοποιεί μια EF83 προενισχυτική λυχνία αντί για 12AX7 και έχει -φυσικά- αρκετά μεγάλη ηχητική διαφορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rocka cola Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2010 Αυτο δεν το εχω ξανακουσει...δηλαδη ουσιαστικα ο παλιος ηταν κατα καποιο τροπο 2καναλος οπως και ο καινουριος που εχει αρκετα modes και κουμπακια για αν αλλαζεις τον ηχο.Καλως...εγω παντως περιμενω να σκασει μυτη στα μαγαζια να παω να τον δω. ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zappa Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2010 Μια χαρά ακούγεται (όσο μπορείς να καταλάβει κανείς απο youtube) www.facebook.com/pulsedot Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση