Προς το περιεχόμενο

Αγορα λαμπατου ενισχυτη

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντήσεις 61
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

κατι εχει παρει το αυτι μου για GAS ;D παρολαυτα δεν θεωρω ουτε υπερβολικο ουτε νιωθω θυμα του υπερκαταναλωτισμου αν δοσω 250 Ε για να παρω εναν καλο ενισχυτη.. με guitar rig και υπολογιστες γενικοτερα δεν θελω (ακομα) να μπλεχτω... αφηστε που το κονσερβοκουτι μου θελει και αυτο αλλαγμα αλλα αυτο ειναι μια αλλη ιστορια.. οσο για πεταλιερες της line6 θελω να ξεφυγω απο το μοντελινγκ και την ψηφιακουρα και να νιωσω και εγω τι εστι λαμπα (νιωθω στο στουνιο αλλα θελω να το νιωθω και στο σπιτι ;D)

Εισαι σε σωστο πεφωτισμενο δρομο που ομως κοστιζει πολυ...!!! Το αναφερω απλα για την κουβεντα οτι εαν εχεις σκοπο να πας σε φουλ λαμπα και true bypass πεταλια ή οτι αλλο αναλογικο ....θα ειναι κριμα να τα ακους απο 5βαττ ενισχυτη !!!.....(που ειναι αυτο το εικονιδιο με τα κερατακιαααα??!!! χεχεχεχε)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δυστυχώς, στο 0,5 ή στο 1, δύσκολο να ακούσεις λάμπα γενικώς...

εννοείται, ωστόσο δεν αναφερόμουν σε ποσότητα αλλά σε ποιότητα ήχου

Είμαι τυχερός δηλαδή :-)

αναμφισβήτητα! No GAS for you!!!  ;D

ελάχιστοι καλύπτονται παίζοντας καρφί σε έναν ενισχυτή

αργά ή γρήγορα θα πάρεις κι εσύ την Petaliera Avenue (ή τα δαιδαλώδη Petalakia Alleys)

...και θα συνεχίσεις να νιώθεις τι εστί λάμπα τελικού σταδίου

προς το παρον με ενδιαφερει ο ενισχυτης και η δυνατοτητα να παιζω σε τα ειδη που θελω.. αν ειναι να παρω μεγαλο λαμπατο δεν θα παρω τιποτα αλλο γιατι πιστευω οτι θα με καλυπτει (τουλαχιστον στα βρωμικα)

τον έχω και μου αρέσει πολύ.

και για το στυλάκι που θές

http://www.musicstore.de/en_EN/GRD/Guitars/Tube-combo-amps/VOX-AC-4-TV-Combo-/art-GIT0015374-000

μαρεσουν γενικα οι vox αλλα μου φενεται πολυ ακριβος.. οπως ειπαν πριν τα παιδια με τον bugera αλλαζω κατηγορια..

Δυστυχώς, στο 0,5 ή στο 1, δύσκολο να ακούσεις λάμπα γενικώς... Εκτός και αν κάνει φασαρία η λάμπα του πορτατίφ... :) :) :)

εε τοτε μαλλον θα παιζω unplugged τις βραδινες ωρες και οταν ξαναμαζεψω χρηματα ισως παρω κανα pod (να το και το GAS.... ::))

Εισαι σε σωστο πεφωτισμενο δρομο που ομως κοστιζει πολυ...!!! Το αναφερω απλα για την κουβεντα οτι εαν εχεις σκοπο να πας σε φουλ λαμπα και true bypass πεταλια ή οτι αλλο αναλογικο ....θα ειναι κριμα να τα ακους απο 5βαττ ενισχυτη !!!.....(που ειναι αυτο το εικονιδιο με τα κερατακιαααα??!!! χεχεχεχε)

ok τοτε παω για bugera να βγαλω ηχο (ειπαμε δεν αντεχω αλλο line 6) και μετα πεταλια... τουλαχιστον αφου ειναι δικαναλος ενα πεταλι θα το γλιτωσω..

• Moderator

επισης σκεφτομαι τα σχολια της γειτονισσας μου η οποια αν και μουσικοφιλη μου προτυνει συνεχως να μου παρει δωρο ενα απο τα μικρα τα μαρσαλακια και να σταματησω να παιζω με τον line 6..

Σε ποιά γειτονιά μένεις, να μετακομίσω... ;D ;D ;D

προς το παρον με ενδιαφερει ο ενισχυτης και η δυνατοτητα να παιζω σε τα ειδη που θελω.. αν ειναι να παρω μεγαλο λαμπατο δεν θα παρω τιποτα αλλο γιατι πιστευω οτι θα με καλυπτει (τουλαχιστον στα βρωμικα)

το βρώμικο έχει να κάνει (κι αυτό!) με ποιότητα και όχι ποσότητα

το ότι θα έχεις έναν αρκετά δυνατό λαμπάτο δεν σημαίνει αυτόματα πως θα σε καλύπτει στο ηχόχρωμα όταν παίζεις στο βρώμικο κανάλι

αν σου αρέσουν οι Βοξ θα σου αρέσει κι αυτός αφού φαίνεται πως φτιάχτηκε ως αντίγραφο ενός Βοξ

Σε ποιά γειτονιά μένεις, να μετακομίσω... ;D ;D ;D

σε μια γειτονια που με χαρακτηριζουν ενοχλητικο και θα θελαν να παιζω μονο τις ωρες που λειπουν ολοι απο την πολυκατοικια ;D (ναι μου κανουν παρατηρηση ακομα και στις 7 το απογευμα... γιαυτο οταν λειπει η αποπανω τσιτωνω τον ενισχυτη..)

το βρώμικο έχει να κάνει (κι αυτό!) με ποιότητα και όχι ποσότητα

το ότι θα έχεις έναν αρκετά δυνατό λαμπάτο δεν σημαίνει αυτόματα πως θα σε καλύπτει στο ηχόχρωμα όταν παίζεις στο βρώμικο κανάλι

αν σου αρέσουν οι Βοξ θα σου αρέσει κι αυτός αφού φαίνεται πως φτιάχτηκε ως αντίγραφο ενός Βοξ

απο αυτα που ακουσα με καλυπτει...

(ναι μου κανουν παρατηρηση ακομα και στις 7 το απογευμα...

απόλυτα λογικό, αφού όσο εσύ παίζεις αυτοί δεν μπορούν να συγκεντρωθούν σε ένα βιβλίο, ή να ακούσουν ράδιο/μουσική/τηλεόραση, ή και να παίξουν οι ίδιοι μουσική!  ;)

Δυστυχώς όμως ο Thomann δεν τον έχει.

"This item has unfortunately sold out BUGERA V22  (expected delivery date is unfortunately unknown ). "

(Toν έχει όμως το musicstore.de) 8)

Μεγειες!

RANDOMIZE USR 0

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου