deadendmind Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2008 παιδια επιδει αρχιζω και ενδιαφερομαι για μια sg 400 epiphone κανει για μεταλ οπωσ ειναι απο την μαμα ?? mitsos leei sg oxi metal parei impanez death zone randal kise tzitziloni Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
studio54GR Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2008 Βρε Studio η Epiphone έχουν ανεβεί κατά πολύ ηχητικά, έχεις δοκιμάσει τις τελευταίες SG? Εδώ που τα λέμε, με τιμές thomann κοτσάρεις και ένα σετάκι JB+Jazz ή Distortion από Seymour Duncan με 100 Ευρώ και είσαι king of the road ναπούμι. Έχω μιά τέτοια SG400 Gothic........ ::) ::) ::) ::) και συνήλθε με EMG 81- 85 ;) :) ;) :) Και πλέον παίζει από Heavy μέχρι λαϊκοτσιφτετέλια σε πανηγύρι..... :D :D :D :D :D Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
warrel Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2008 ποσο πγε η μετατροπη με τουσ μαγνητεσ??(και το σετ μαγνητεσ και τα μαστοριλικια?) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
studio54GR Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2008 http://cgi.ebay.com/EMG-ZW-set-new-in-sealed-box-Zack-Wylde_W0QQitemZ110282446545QQihZ001QQcategoryZ22670QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem Τα μαστοριλίκια είναι η χαρά του παιδιού....... ;D Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2008 Κι εγω παρολο που ειμαι fenderακιας to the bone, παντα θαυμαζα τις ΣΓ (σολιντ γκιταρ) και να η αιτιες: Νο1 και Νο2 παντως πριν λιγο καιρο που επαιξα μια Επι ΣΓ στο Ζακ (ζαχο) μαζι με το Επι ΒαλβΤζουνιορ κεφαλοηχειο, μου αφησε καλες εντυπωσεις και πολλες υποσχεσεις... αμεσως αρχισαν οι υπολογισμοι για σετακια WCR και RS κλπ... χμμμμ.... wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2008 .... τις πολύ χρήσιμες "out of phase" θέσεις της Strat... ειπαμε δεν ειναι out of phase αυτοι οι ηχοι... θα σε στειλω στο Fenderοδικειο!.... ;D wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Mikko Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2008 Παιδια και εγω εχω μια Gibson SG ..λατρευω αυτη την κιθαρα αλλα ολο προβληματα μου δημιουργει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2008 Τι προβλήματα; LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2008 ε,τα γνωστα φανταζομαι :πινει,καπνιζει νομιζω οτι ειναι και ναρκωτικακιας.... ;D ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Kafka Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2008 Share Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2008 παντως απο το να παρεις την sg400 (259 Ε) + 200 Ε για μαγνητες = 459 Ε καλυτερα να παρει καποιος την sg faded, που την εχει ο θωμας πλεον 579 ευρωπουλα!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση