full shred Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2010 Ισως και να έχεις δικιο.... ;D ;D ;D :D Βασικα ηθελα ένα τσιμπιμα πιο πριμο μαγνητη.... Για το καπακι σκευτομουν να του αφησω ριγα αλλα στην πραξη θα ήταν πολυ δυσκολο οποτε το παρατησα.....Παντως μεχρι και τον μαγνητη μονος τον εβαλα και περιμενα να ταλαιπωρηθω αλλα όλα μπηκαν στην θεση τους και τωρα παιζω κιολας!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ksekourdistos Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2010 εβαψες και το headstock ? για δειξε μια πανοραμικη Recording is God's way of tellin you that you suck Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
full shred Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2010 Oριστε!!!Τι λεει;;;; Headstock oxi μαρέσει το λογοτυπο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jesu Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2010 Καλησπερα! Την κιθαρα την εβαψες με σπρευ ή με πιστολι? Τι μπογια χρησιμοποιησες για το χρομα και πολσα χερια βερνικη περασες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
full shred Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2010 Ολα είναι με πιστόλι και έχει ένα χερι μποκαλόχρωμα για το χρώμα. 4 χέρια είναι σίλερ και 5 χέρια τελικό λούστρο γυαλιστερό (gloss). Όλα τα υλικά χρησιμοποιούνται για επιπλοποιοια... Η εταιρία είναι η Milesi. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rocka cola Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2010 εχω ενα παλιο σκρινιο της γιαγιας μου απο μαονι.Τωρα που πηρες το κολαι να στο φερω να μου το κανεις lespaul?Αντε για τον κοπο σου φτιαξε μια και για σενα. Το χρωμα βγηκε φοβερο!!Μεγια και μπραβο!Καλοπαιχτη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
full shred Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2010 Φερε το σκρινιο να το κανουμε παυλους εγω θελω πορτα να μεινει και το χερουλακι πανω για να ειναι Vintage!!!! Ασε που ο Vai που εβαλε χερουλι δεν ειναι καν πιο ομορφος απο εμενα....! ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mkm Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2010 Πολύ ωραία, μπράβο! Θα βάλεις και κανένα custom pickguard ή θα την αφήσεις έτσι? https://www.noiz.gr/community/forums/topic/20838-diy-custom-mkm-guitar/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2010 Προσωπικά μου άρεσε το κομοδινί ορίτζιναλ με τα γουώτερς αλλά και το μπλεδάκι καλό είναι. Κάποτε είχα βρει ενα βιντεάκι της Carvin που έδειχνε πως έκαναν βαφή σε παρόμοιο καπάκι πάλι με μπλε χρώμα. Ήταν μια αρκετά χρονοβόρα διαδικασία με δοκιμές, πολλά coatings και λοιπά για να τονιστούν τα νερά σωστά ώστε να φανούν καλά με το μπλε. Δύσκολο χρώμα. Ελπίζω να μας φιλοτιμήσεις και με κανένα κλιπάκι με τον EMG ;) Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jesu Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2010 Ποσς μερες αφησες το καθε χερι να στεγνωσει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση