full shred Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2010 Χαιρετώ το Noiz!!! Λοιπον στο ψητο!!!!Πριν καιρο είχα παρεί μια Peavey wolfgang απο ενα παλικαρι εδώ στο νοιζ. Η κιθαρα ήταν κουνεχειμπλε αλλά ειχε μόνο εναν μαγνήτη στη γεφυρα και ο μαγνήτης μου ακουγόταν και χάλια. Εκανα λοιπόν μια απόπειρα για αλλαγή μαγνητη αλλα απέτυχα...Στη συνεχει α πήρα εναν EMG 81tw και παω να τον βαλω και δεν χωρούσε... Και τοτε μου ηρθε η ιδεα οχι μόνο να ανοίξω λιγο τις τρύπες αλλα να βάψω ολοκληρο το σώμα!!!! Λοιπον το σχεδιο πήρε διαστάσεις αλλα έχει δρόμο ακομα.... σας ανεβάζω μερικές φοτος να μου πειτε απόψεις για το πριν και μετα!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funkysoul Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2010 αν και εχεις ψωμι ακομη εμενα μου αρεσε το χρωμα.καλη αρχη λοιπον papa don't take no mess!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mariopol Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2010 Ελπιζω τα νερα να μην καλυφθούν τελείως! Καλη δουλεια! :) ;D ;D ;DΑραγε το χρωμα παιζει μεγαλυτερο ρολο απο το ξυλο? ;D ;D ;D www.mario-art2.blogspot.com www.mario-art.blogspot.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
full shred Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2010 Τα νερα θα παραμεινουν ως έχουν και απλά θα παρει γυαλαδα με το λούστρο.... Ο ήχος ενοείται ειναι καλύτερος με το νέο χρωμά!!! ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
full shred Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2010 Παιδιά το σχέδιο πέτυχε!!!! Ολα έχουν γίνει απο εμένα βαφή ρυθμιση και συναρμολόγηση!!!! Το αποτέλεσμα μαρεσε πάρα πολυ αν και είχε κοπο!!!(ΤΡΙΒΕΕΕΕΕΕ) Περιμένω σχόλια!!!το πώς ηταν πριν φαινεται στο αρχικό Post! :P :P :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ksekourdistos Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2010 κουνεχειμπλε τι σημαινει ;;; Ελα που δεν σου αρεσε ο tonezone !!! γαματος ηταν ! Η κιθαρα αυτη ειχε περασει και απο τα χερια μου ! Τι ειδους φινιρισμα επελεξες ; οτι και να ναι το χρωμα ειναι πολυ εντυπωσιακο Recording is God's way of tellin you that you suck Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
full shred Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2010 Χαλι ηταν και πηρε ποδι!!! προσπαθω να ανεβασω φοτος αλλα δεν με αφηνει!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
full shred Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2010 ΟΟΠΣ.... νατη η κουκλα!!!! Τι λεει με τον emg???? :D :D :D :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ksekourdistos Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2010 ο χαλκος στα ηλεκτρικα , τα ποτενσιομετρα και τα χειριστηρια των ποτενσιομετρων ειναι η δικη μου συμβολη ! πανεμορφη εχει γινει , αν και το birdseye καπακι ειναι πολυ παχυ και του αξιζε να φαινεται Recording is God's way of tellin you that you suck Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
STAMAYOSHI Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2010 Παντα μ αρεσει το φυσικο χρωμα του ξυλου αλλα περι ορεξεως... ;D Eric Laptop με RME Multiface!!! Θα δουλεψει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση