baseliner10 Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2010 ... @moutzahedin: Τι σε κάνει να νομίζεις ότι ΔΕΝ έχω πέσει; :P ... χαχαχαχαχα!!! Νομίζω όλοι έχουμε έχουμε φάει από ένα δυό ρεζιλίκια σε στιγμές πάθους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Earendil Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 30 Αυγούστου 2010 Tα μαλλιά και τα (πολλά) γένια πότε προέκυψαν; ;D ;D Δε θα τό'χαβα με τίποτα το θέμα software. Ωραίος, πολύ ωραίος! τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2010 Τα καλύτερα. Είναι fender custom shop :P Γιατί τι παραπάνω έχουν απ' τα άλλα?. (Τα μη custom shop). Mη με παρεξηγείς γιατί και ΄γω έχω custom shop αλλά διαφορά στα ξύλα σε σχέση με τις κοινές δεν είδα. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pascal Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2010 @Earendil: Ε, τώρα στα ...γεράματα είπα να ξαναγίνω ροκάς στην όψη :) Καλά είναι και τα software...βρίσκεις μια χαρά ήχους αρκεί να το παιδέψεις λίγο. Με τον ενισχυτή είναι βάζω κιθάρα και τέρμα @Nestoras: Για πλάκα το είπα ρε συ :) Στο πνεύμα του "η κοιλιά μου κόβει τα πρίμα μου". Σας ευχαριστώ όλους για τα σχόλια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
aris 17561 Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2010 pascal μπορεις μηπως να μας πεις πως πετυχαινεις τοσο σαστειν ειδικα στο 1.01 ? νιωθω σαν μαθητουδι μπροστα σου μετα απο αυτο.... ;D ;D http://www.youtube.com/user/aris17561 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pascal Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2010 Ρε, μην...ψαρώνεις :P. Δεν είναι "sustain" ακριβώς. Feedback είναι. Παίξε κοντά σε ηχείο που βαράει δυνατά και θα το πετύχεις (να το πω χοντρικά). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
thieves Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2011 εγω οταν θελω να κοψω πριμα βαζω το μπασο στο κεφαλι μου :P πολυ ωραιος κατα τα αλλα i love handmade Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση