thiscrookedvulture Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2010 ΩΡΑΙΟ παίξιμο ;D . (Αυτή τη μπλούζα την έχω και εγώ 8) ) Βασίστηκες καθόλου στις ρυθμίσεις που σου είπα για τον ήχο; :) May da force be wit chu facebook.com/panosbarcodeyanke Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2010 Ωραίο κλιπ ,George!! 8) Αυτή η strat δεν παίζεται!! 8) Εκείνα τα ωραία σουβλάκια που φτιάχνουν στη γειτονιά σου φταίνε μάλλον για τα χαμένα πρίμα! :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ffmakis Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2010 Ωραίος ο παίχτης, αλλά κάνε λίγο δίαιτα ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
IraklisZS Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2010 ωραίο παίξιμο, ωραίος ήχος! για το πρόβλημα με τα πρίμα, πες στο σουβλατζή να καρφώνει τα καλαμάκια σε ξυλάκια με ισια νερά, απο έβενο a classic player now... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pascal Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2010 @thiscrookedvulture: Χε, sprider stores rule! Όχι, δεν βασίστηκα. Ο ενισχυτής στο amplitube είναι ένας 57 tweed. @longshadow: Καλά, την επόμενη φορά που θα ρθεις θα φάμε...πίτσα ;D @Iraklis Zs: Ο σουβλατζής δεν έχει πρόβλημα. Αλλά μου είπε ότι ο έβενος δεν πάει με το χοιρινό... "ξύνει" λίγο στα 3000 hz @ffmakis: Δίκιο έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2010 Πολύ ωραίο παίξιμο, πολύ ωραίος ήχος! ΜΠΡΑΒΟ!!! Α, και μ' αρεσε το feedback! Κι εμένα μου άρεσε πολύ! Μου έφτιαξες τη μέρα (και με έκανες να ξαναπιάσω τη strat μου που την έχω παρατημένη τον τελευταίο καιρό...) www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pascal Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2010 Σ' ευχαριστώ Ηλία! Κι' εγώ είχα καιρό να την πιάσω την strat με την...ξεμυαλίστρα την τέλε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zik Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2010 αν χαλαρώσει η κοιλιά θα λειτουργεί σαν αντηχείο και θα βγαίνουν πιο γλυκα καντίνια ;D σαν της gibson ;D ;D πολύ ωραίος ήχος και παίξημο,μπράβο κι απο 'μένα http://www.youtube.com/watch?v=o3tijcG bluesουξης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bluesman Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2010 ....1:01....kai..... 2:58...... για αυτα τα δυο σημεια μενεις στην ιστορια.......! IF THE SHIT FITS , WEAR IT Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostaras75 Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2010 Αν και δεν ειμαι μπλουζακιας ;D....μου αρεσε πολυ....παντα τετοια φιλος. ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση