Giannis_M Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2010 Να και ενα "χεβυ" απο εμενα. Porcupine Tree - Lazarus Gavin Harrison: 3 20 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
playloud Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2010 Παρ οτι κιθαριστας, εχω μανια με τα τυμπανα και εχω δεκαδες τετοια breaks αλλα το ΠΡΩΤΟ που μου ερχεται (μετα το "μπασιμο" στο In the air tonight) ειναι το ΚΛΑΣΙΚΟΤΑΤΟ φιναλε του Smoke On The Water στο Made In Japan. Οσοι ξερουν, ξερουν ;) Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theoctapus Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2010 Αν και υπάρχουν 100άδες να δύο που θυμήθηκα Στο 2:13 YouTube - Broadcast Yourself. Το μπάσο απλά δεν υπάρχει. Παντού ;D Sepultura "Territory" Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
the funkover Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2010 στο 0.35 αλλα και σε ολο το κοματι γενικα 8) 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Stratocaster boy Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2010 Στο 1.37 Στην αρχή YouTube - Broadcast Yourself. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zappa Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2010 Frank Zappa - Peaches En Regalia - Τα λόγια είναι απλά περιττά www.facebook.com/pulsedot Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ndnikola Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2010 Rush - limelight Στο 00:11 , ένα από τα αγαπημένα μου breaks ever! http://www.lustinger.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ACHIEVEIT Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2010 [flash=200,200] 5.20 Αλλα ολο το κομματι εχει ωραια γεμισματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Stratocaster boy Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2010 Στο 4.01 Metallica - The Frayed Ends Of Sanity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ierissiotis Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2010 O άνθρωπος είναι θεός σε όλο το κομμάτι απο την αρχή μεχρι το τέλος τα σπαει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση