tritonas00 Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2010 Μιας και εχω καιρο να ποσταρω κατι :P Κατι που εγραψα προσφατα.Αποτελειται απο 2 θεματα που επαναλαμβανονται παραλλαγμενα και διαλυονται ολιγον τι ανορθοδοξα ;D Δικη μου "συνθεση-φαντασια " κλασσικα αλλου ρομαντικη αλλου λυπητερη αλλου "με κυνηγαει ο nosferatu" ενα πραμα.. ;Dτο αποτελεσμα περιμενω να το κρινετε εσεις :) piano2.zip Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkou Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2010 Νομίζω ότι δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είναι (και αυτό) πολύ προσεγμένο. Μάλλον το ακούμε σε λάθος εποχή... Είναι μελαγχολικό και παραπέμπει σε φθινόπωρο-χειμώνα ;) Μου άρεσε πολύ παρόλα αυτά! :) https://myspace.com/gkou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
tritonas00 Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2010 Νομίζω ότι δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είναι (και αυτό) πολύ προσεγμένο. Μάλλον το ακούμε σε λάθος εποχή... Είναι μελαγχολικό και παραπέμπει σε φθινόπωρο-χειμώνα ;) Μου άρεσε πολύ παρόλα αυτά! :) μπα..το χειμωνα θα εχουμε πιο "βαρια" ακουσματα.. ;Dειδικα αν δεν δουλεψω κιολας.. :( :( :-X θα χτυπαω το κεφαλι μου στα πήκτρα.. ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση