elavd Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2006 τον πετυχες σε κανενα ελληνικο καταστημα? προσωπικα δεν τον εχω δει πουθενα.. ΌΛΗ την σειρά VC δεν την φέρνει ο Νάκας.... Ηθελα τον VC30 212 και μου είπαν πως πρέπει να τον παραγγείλω' date=' χωρίς την δυνατότητα να τον ακούσω, έχωντας δώσει προκαταβολή. Αν δεν τον πάρω... τους μένει η προκαταβολή. Και τιμή.... 990¤ μετρητής... ¶ρε μονοπώλειο.....[/quote'] ΠΟΣΟ??? 8O 8O 8O www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Steve Lado Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2006 Βασικα επαιξα με τον vc15 στον νακα στο guitar shop πριν απο κανα 15ημερο.....εχει και την καμπινουλα του απο κατω 2χ10 τρεχτε να τον ακουσετε παιδες..μιλαμε για πολυ σκασιμο ο ατιμος :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagx69 Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2006 990..... Δεν είναι τυπογραφικό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
math2014 Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2006 Εαν ομως παραγγειλεις τον ιδιο ενισχυτη απο αλλο Αθηναικο καταστημα θα εχεις -15/20% απο την τιμη που λεει ο νακας. Παντως απαραδεκτο ο αντιπροσωπος μιας εταιριας να μην φερνει/εχει ΟΛΑ τα μοντελα της σε στοκ. okai LS85Q Matamp 1224MkX, thd hotplate, HBE BigD, Soulbender and a useless guitarist Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Steve Lado Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2006 550 κανει στον νακα ο vc15..... Ακομα και ο πωλητης του νακα(γαμω τα παιδια :lol: ) οταν τον ρωτησα τιμη ειχε δισταγμους να μου την πει γιατι ηξερε οτι θα απαγοητευτω.... :cry: και μου λεει" οι μ@λ@κες τον εχουν τσιμπημενο στην τιμη"..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
King♣Mob Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2006 και μου λεει" οι μ@λ@κες τον εχουν τσιμπημενο στην τιμη"..... Όπου μ@λ@κές ποιοί είναι;; Οι κακές αδελφές από τη Laney;;; Ή κανένας δυσκοίλιος γυαλάκιας λογιστής εκεί στα κεντρικά του Νάκα;; Ακαδημαϊκόν το ερώτημα. :roll: nd don't forget my dawg, Fixed and Consequent Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Steve Lado Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2006 ....προφανως το δευτερο..... :roll: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mechmg93 Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2006 παντως εγω τον πηρα ακριβως 400 απο τον θωμα. αυτη ειναι η τιμη για ελλαδα και οχι αυτη που λεει στο site. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ikaros Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2006 Σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας αλλα δυστυχως το φιλαρακι μου εχει πολυ περιεργο αυτι και απερριψε τον LC-15R για εναν spiderII 75watt!Οσο κι αν προσπαθησα να τον μεταπεισω ειχε κολλησει εκει!Τι να κανουμε,γουστα ειναι αυτα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gangster Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2006 Σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας αλλα δυστυχως το φιλαρακι μου εχει πολυ περιεργο αυτι και απερριψε τον LC-15R για εναν spiderII 75watt!Οσο κι αν προσπαθησα να τον μεταπεισω ειχε κολλησει εκει!Τι να κανουμε' date='γουστα ειναι αυτα![/quote'] 8O Πλάκα κάνω! Περί ορέξεως...τυρόπιτα Κανάκη! :D Ας το ξανασκεφτεί, πάντως... one colour: black - and shades of grey Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση